Alina Frătică şi Argentina Culcuş aduc în Argeş! “Cu femei, despre sănătatea femeilor” , o caravană pentru sănătatea dumneavoastră!

“Cu femei, despre sănătatea femeilor”  iată un proiect medical nou, început în Argeş, în data de 21 septembrie, la Societatea Medicilor de Familie (ADRESA….)

Iniţiat de Dr. Marilena Baluţă, medic obstetrica ginecologie, specializat în infertilitatea cuplului si tehnici de reproducere umana asistata, dar şi prin implicarea Alinei Frătică şi a Argentinei Culcuş proiectul îşi propune să vorbeaALINA FRATICA BUNAscă deschis şi onest despre problemele de sănătate ale femeilor.

“Ne adresăm femeii în toate etapele vieţii ei, de la tânăra adolescentă, la femeia matură, femeia însărcinată sau cea care se confruntă cu probleme de infertilitate de cuplu sau diferite patologiii feminine.  Ne-am gandit să venim mai aproape de aceste femei, oferind raspunsuri la aceste probleme de sănătate. Fără stigmă. Fără subiecte tabu. Aşa ne propunem să fie această caravană prin oraşele judeţului Argeş. Sunt multe femei, în special în mediul rural, care nu au acces la servicii de sănătate. Pentru ele şi pentru toate femeile vom fi acolo unde au nevoie de noi” explică Dr. Marilena Baluta.

Proiectul va fi constituit sub forma unor module informative şi interactive, în cadrul cărora medicii implicaţi în proiect, în general medici care oferă consultaţii în clinici din Argeş, dar şi în clinici din Bucureşti, vor informa publicul prezent pe o tematică specifică. Dacă nu aţi găsit încă răspunsuri la problemele dumneavoastră  medicale, această caravană va putea oferi un cadrul oportun pentru întâlnirea medic-pacient.

Cauţi un răspuns legat de o problema ginecologică? Te confrunţi cu o boală din sfera intimă?

Eşti însărcinată şi doresti să afli lucruri utile despre sănătatea ta, monitorizarea sarcinii sau legate de naştere?

Ţi-ai pus intrebări legate de fertilitatea cuplului? Doreşti să aduci pe lume un copil şi acestă se lasa aşteptat?

Ţi-a spus cineva că infertilitatea poate avea şi un impact psihologic?

Vei găsi mai mult decât raspunsuri , vei sta faţă-n faţă cu medici profesionişti, care şi-au dedicat munca pacienţilor lor. Oameni profesionişti, dar mai ales OAMENI!

Înscrie-te ACUM pe adresa: fertilitysave@gmail.com !

Bonus: În cadrul evenimentului cei prezenţi vor beneficia de voucher de reducere:

10% din preţul consultaţiei şi ecografiei realizate în Clinica HERA’s MED din Bradu, str. Principală nr. 362. (Nr. pentru programari: 0755 688 984).

Share this post