BRIT Motor AG te suprinde cu cele mai noi autoturisme Jaguar și Land Rover la Auto Expo Spring Edition

Auto Expo Spring Edition va reprezenta pentru BRIT Motor AG, Dealer şi Service Autorizat Jaguar Land Rover, oportunitatea de a prezenta într-un cadru relaxant, tuturor vizitatorilor expoziției, noutățile din prestigioasa lume a mărcilor britanice de autoturisme.

Noul E-PACE,  primul SUV compact din familia Jaguar și Noul Range Rover Sport, cel mai agil și dinamic Range Rover, acum la un nou nivel de performață, vor fi noutățiile acestei ediții. În completarea celor două autoturisme, în cadrul expoziției, vor fi prezente și Jaguar F-PACE, un SUV extrem de  rafinat și performant și avangardistul Range Rover Velar.

 

Noul Jaguar E-PACE este un SUV compact cu 5 locuri, care înglobează designul şi performanţele unei maşini sport Jaguar într-un vehicul spaţios, practic, cu tracţiune integrală. Designul exterior este inspirat de modelul sport F-TYPE şi se caracterizează prin grila specifică Jaguar, silueta atletică şi părţile laterale robuste. Toate modelele E-PACE sunt echipate cu cea mai nouă generaţie a sistemului multimedia Touch Pro Jaguar. Comanda vocală, interfaţa cu ecran tactil cu diagonală de 10’’ şi ecranul principal configurabil, asigură o interacţiune rapidă, simplă şi intuitivă cu sistemul. Panoul de bord TFT full color, cu diagonală de 12,3’’, disponibil opţional, şi cele 2 sisteme audio premium dezvoltate împreună cu Meridian, permit modelului E-PACE să asigure tehnologia şi conectivitatea de care clienţii au nevoie.  În lista de opţionale pentru E-PACE se regăseşte şi inovativa cheie inteligentă tip brăţară – Activity Key – a cărei rezistenţă la apă şi şocuri îi permite şoferului să înlocuiască cheia maşinii atunci când practică sporturi precum atletism, înot sau ciclism.

 

Jaguar F-PACE – primul SUV Jaguar de înaltă performanţă, înglobează manevrabilitatea sportivă și frumuseţea designului exterior. Jaguar a transmis ADN-ul performanţelor sale legendare la care a adăugat eficienţă, spaţiu şi cele mai performante sisteme de tracţiune intregrală şi siguranţă.  Descoperă ofertele speciale ale acestui model: Jaguar F-PACE Pure, Prestige și R-Sport la prețuri începând de la 39.500 € + TVA.

Noul Range Rover Sport aduce performanța și siguranța rutieră la un nou nivel. Cu un design mai sportiv și o siluetă care inspiră forță, modelul Range Rover Sport este proiectat pentru a se diferenția. Mai simplu și mai dinamic, inspiră modernitate din orice unghi – de la grila noua Range Rover Sport, la prizele de aer de pe capotă reproiectate și la opțiunile pentru jante, sportive și rafinate.

Gama de motorizări puternice oferă performanțe rutiere extraordinare. Motorul V8 supraalimentat, de 5,0 litri, dezvoltă o putere mărită de 525 CP, iar combinația între motorul Ingenium avansat, pe benzină și motorul electric asigură modelului Range Rover Sport PHEV performanțe remarcabile. Sistemul multimedia Touch Pro Duo integrează perfect 2 ecrane tactile de înaltă definiție, cu diagonala de 10”. Utilizarea sistemului Touch Pro Duo împreună cu afișajul color de pe parbriz și ecranul interactiv al șoferului, permite interacționarea simultană cu mai multe tehnologii totul pentru o siguranță sporită la volan.

Range Rover Velar aduce un suflu nou de grație și eleganță în gama de modele Range Rover. Modelul se remarcă prin somptuozitate, rafinament, capabilități în teren accidentat, precizie și atenție acordată detaliilor. Tehnologia avansată se îmbină cu designul contemporan si farurile cu LED completate de mânerele escamotabile ale ușilor subliniază designul sculptural și elegant, contribuind la obținerea celui mai aerodinamic Land Rover realizat până acum.

Noul Range Rover Velar dispune de sistemul multimedia Touch Pro Duo ce integrează 2 ecrane tactile de înaltă definiție cu diagonala de 10”, de sistemul de tracțiune integrală „Intelligent Driveline Dynamics”, suspensie pneumatică integrală și de sistemul Terrain Response 2. Eficiența și performanțele excepționale sunt asigurate de cele 6 motorizări diesel și benzină, alături de transmisia automată cu 8 rapoarte.

 

Despre BRIT Motor AG

BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar Land Rover, este un important jucător pe piaţa auto premium din România ce înregistrează rezultate foarte bune de la an la an.

 

Excelență, responsabilitate, integritate, entuziasm și flexibilitate – reprezintă pilonii pe care s-a construit BRIT Motor AG, companie ce oferă în permanență cele mai înalte standarde  Jaguar Land Rover, astfel încât fiecare client să beneficieze de servicii de o calitate excepțională.

MACHETA BRIT MOTOR

Cel mai important suport pentru planurile de viitor ale companiei BRIT Motor AG Piteşti îl constituie portofoliul de modele Jaguar Land Rover, aflat în continuă expansiune. Noul Jaguar E-PACE și Noul Range Rover Sport reprezintă o nouă etapă în evoluția modelelor Jaguar Land Rover.

 

Urmărește-ne pentru a fi la curent cu cele mai noi informații și evenimente:

 

Oana Toader

Specialist Marketing

0733.733.317

oana.toader@britmotorag.ro

Share this post