Codificare opțiune. encoding - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context

codificare opțiune

Mai puțin Notă: Dorim să vă oferim cel mai recent conținut de ajutor, cât mai rapid posibil, în limba dvs.

Tratamentul alcoolismului de către Dr. Serdyuk

Această pagină a fost tradusă automatizat și poate conține erori gramaticale sau inexactități. Scopul nostru este ca acest conținut să vă fie util.

Căutați standardele de codificare disponibile în Word Înțelegerea codificării textului Ceea ce vi se pare ca text pe ecran este stocat ca valori numerice în fișierul text. Computerul traduce valorile numerice în caractere vizibile. Aceasta face acest lucru utilizând un standard de codificare.

Vă rugăm să ne spuneți dacă informațiile v-au fost utile, în partea de jos a acestei pagini. Aici se află articolul în limba englezăca să îl puteți consulta cu ușurință. Utilizați caseta de dialog Opțiuni pagină Web pentru a controla diverse caracteristicilor și setărilor pentru paginile Web pe care le salvați din sau le importați în Microsoft Office Excel. Fila General Salvați toate datele suplimentare ascunse necesare pentru a menține formule     Bifați această casetă de selectare pentru a păstra datele extern intervalului de formule care nu se află în zona selectată pentru a fi publicate, care mărește dimensiunea fișierului.

Aceasta este valoarea codificare opțiune.

Au fost utile aceste informații?

Debifați această casetă de selectare pentru a nu menține extern care face referire date, pentru a înlocui formulele cu valorile calculate, și pentru a reduce dimensiunea fișierului. Notă: Această opțiune se aplică doar la pagini Web interactive care utilizează componentele Office Web, care sunt fiind eliminate în Microsoft Office Excel Încărcarea imaginilor din paginile Web nu sunt create în Excel     Bifați această casetă de selectare pentru a încărca fotografii care au fost create în alte programe.

codificare opțiune câștigați bani pe diferența de bitcoin

Debifați această casetă de selectare pentru a ignora imaginile care au fost create în alte programe. Fila browsere Secțiunea de browsere țintă Va utiliza persoanele care vizualizează această pagină Web     Selectați versiunea mai veche a browserului care țintiți pentru afișare.

Title-Vendor-Type-Options-Special-AutoNumber Tipuri de coduri Aceste tipuri de coduri sunt utilizate pentru opțiunile de produs, tipul de produs și abrevierea furnizorului de produse. First character - Creează un cod de 1 caracter utilizând primul caracter al numelui dat.

Implicit este Internet Explorer 4. Codificare opțiune această casetă de selectare pentru a dezactiva PNG format grafic. Debifați această casetă de selectare pentru a nu utilizați foi de stiluri în cascadă CSSdeoarece browserul țintă nu le acceptă. Se bazează pe VML pentru afișarea ilustrațiilor în browsere     Bifați această casetă de selectare codificare opțiune utilizează Vector Markup limba VML pentru a afișa grafice în browser, care poate accelera descărcarea de pagini Web.

Se salvează paginile Web noi ca pagini Web un singur fișier    Bifați această casetă de selectare pentru a salva fișiere ca un singur fișier pagini Web. Debifați această casetă de selectare pentru a salva ca pagină Web cu suport fișiere.

Înțelegerea codificării textului

Utilizați această opțiune dacă ați adăugat comanda Salvare ca pagină Web la bara de instrumente acces rapid. Fila fișiere Fișier numele și locațiile secțiune Organizarea fișierelor ajutătoare într-un folder     Bifați această casetă de selectare pentru a stoca toate fișierele ajutătoare, cum ar fi marcatori, codificare opțiune de codificare opțiune și a reprezentărilor grafice-într-un subfolder separat. Debifați această casetă de selectare pentru a salva suport fișiere în același folder ca pagină Web.

Utilizați numele de mult fișiere ori de câte ori este posibil     Bifați această casetă de selectare pentru a utiliza un nume de fișier lung un nume de fișier cu spații sau caractere mai mult de optdeoarece acestea sunt acceptate opțiunea de a cumpăra euro serverul Web. Debifați această casetă de selectare pentru a utiliza numele de fișiere scurt 8,3 notațiadeoarece lung numele nu sunt acceptate pe serverul Web.

Actualizare legături la salvare     Bifați această casetă de selectare nu mutați sau copiați fișiere ajutătoare atunci când mutați sau copiați o pagină Web, dar să actualizați adresele de la relativă linkurile din pagina Web în schimb.

codificare opțiune investiții sub procentul de retweets online

Trebuie să salvați pagina Web mutate sau copiate pentru actualizarea codificare opțiune a apărea. Debifați această casetă de selectare pentru a muta sau copia fișierelor atunci când mutați sau copiați o pagină Web. Secțiunea de editor implicit Verificați dacă Office este editorul implicit pentru paginile Web create în Office     Bifați această casetă de selectare pentru a verifica dacă un program Microsoft Office este înregistrat ca editor implicit pentru pagina Web.

Dacă un alt program este înregistrat ca editor implicit, Office va afișa un mesaj care întreabă dacă doriți să codificare opțiune un program Office ca editor implicit atunci când salvați pagina Web. Debifați această casetă de selectare pentru a nu afișează acest mesaj. Fila imagini Monitor cu țintă     În caseta codificare opțiune de ecran, selectați o dimensiune de ecran.

În caseta de pixeli pe inchi, selectați o dimensiune de pixeli. Elemente grafice și textul se încadrează diferit, în funcție de rezolvare video dimensiunea elementelor ecranului relativ la dimensiunea ecranului. Dimensiune de ecran pe care îl specificați pot afecta dimensiune și aspectul imaginilor într-un registru de lucru, inclusiv fundaluri gradient pagină.

Dimensiune pixel afectează dimensiunea grafică față de dimensiunea textului pe ecran.

 1. encoding - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
 2. От этой догадки захватывало дух, стоило только поразмыслить о последствиях.
 3. Timpul de expirare a opțiunii

Fila codificare Reîncărcare curentă de documente ca     Selectați limba pe care credeți că pagina este codificată în. Această setare se utilizează, de asemenea, atunci când paginile următoare sunt încărcate dacă codificare opțiune nu poate fi determinat.

Ce intenționați?

Atunci când deschideți o pagină Web, Office Excel încearcă să determinați codificare care este utilizat pentru acea pagină. Dacă Excel afișează caractere greșit atunci când deschideți pagina într-un browser Web, puteți să selectați codificarea care ar trebui să utilizați pagina Web.

Încercați fiecare codificarea până când puteți citi textul. Salvați acest document ca     Selectați codificarea în care doriți pagina Web să fie salvat. Întotdeauna se salvează paginile Web în codificarea implicită     Bifați această casetă de codificare opțiune pentru a utiliza implicit codificarea pe computer și efectuați caseta Salvare document ca indisponibil. Debifați această casetă de selectare pentru a activa caseta Salvare document ca și utilizați codificarea specificat.

Această setare este utilă dacă reutilizați pagini din alte surse și doriți să stocați fiecărei pagini într-o codificare.

 • Opțiuni de codificare a alcoolului, care este mai bună Opțiuni de codificare a alcoolului, care este mai bună Tratamentul alcoolismului de către Dr.
 • Aceste coduri vor fi tiparite pe etichete.
 • Opțiuni pagină Web - Asistență Office
 • Cum se remediază: codificare UTF-8 nevalidă - Google Merchant Center Ajutor
 • Flexible encoding options to balance between quality and file size: opțiuni flexibile de codificare pentru a echilibra între calitatea și dimensiunea fișierului: This outlines in detail the encoding of spare parts for cars CHERY.
 • Cel mai simplu mod de a câștiga mulți bani
 • Unde puteți câștiga rapid 30
 • Opțiunea de codificare a textelor la deschiderea și salvarea fișierelor - Word

Fila fonturi Setului de caractere    Selectați setul de caractere care ar trebui să utilizați pagina Web. Proporțională fontul și dimensiunea     Selectați un font și dimensiunea pentru normal text.

Valoarea implicită este Arial, Lățime fix fontul și dimensiunea    Selectați o fontul și dimensiunea pentru monospaced text. Valoarea implicită este Courier nou, Dacă fontul greșită pentru o pagină Web sau text simplu fișier se aplică atunci când importați o pagină Web în Excel, puteți să selectați setul de caractere care credeți că pagina este codificată în.

codificare opțiune modul cel mai bun de a câștiga recenzii online

Apoi puteți alege dintr-o listă de fonturi care depinde de set de caractere pe care le-ați selectat.

Mai multe despre acest subiect