Disc simbolic, Cercei Disc Mic- Tree of Life de Portelan de portelan - Wagner Arte Shop

DISC DEBITAT METALE XX22MM - Yato

Articol principal: Conținutul Discului de Aur de pe Voyager. Sagan și asociații săi au asamblat imagini și o varietate de sunete naturale, cum sunt cele produse de surf, vânt, fulger și animale inclusiv cântecele păsărilor și balenelor.

În cazul în care computerul Mac nu pornește până la capăt

Ei au adăugat selecții muzicale din culturi și ere diferite, formule de salut vorbite în 55 de disc simbolic clasice și moderne, precum și mesaje tipărite din partea președintelui SUA Jimmy Carter și a Secretarului General ONUKurt Waldheim.

Colecția de imagini include numeroase fotografii și diagrame alb-negru, dar și disc simbolic. Primele imagini sunt disc simbolic interes științific, indicând cantități matematice și fizice, Sistemul Solar și planetele sale, ADN -ul, precum și anatomia umană și reproducerea.

S-a avut în vedere includerea nu numai a imaginilor cu oameni, dar și cu unele animale, insecte, plante și peisaje.

Imaginile cu oameni reprezintă o gamă largă de culturi.

Aceste imagini prezintă mâncare, arhitectură și oameni în portrete, precum și în activitățile lor zilnice. Numeroase imagini sunt adnotate cu una sau mai multe indicații asupra scalei de timp, mărime sau masă. Unele imagini conțin indicații asupra compoziției chimice.

disc simbolic

Toate măsurile folosite în ilustrații sunt definite în primele câteva imagini folosind referințe fizice care sunt, după toate probabilitățile, consecvente oriunde în univers. După ce NASA a primit critici din cauza nudității de pe placa Pioneer desene cu linii ale unui bărbat și ale unei femei, goiagenția a ales să nu îi permită lui Sagan și colegilor lui să includă o fotografie a unui bărbat și al unei femei goi în disc simbolic înregistrării.

În locul acestora a fost inclusă doar o siluetă a cuplului. Harta pulsar și diagrama moleculei de hidrogen sunt împărțite în comun cu placa Pioneer.

Cele imagini sunt codificat în formă analogică și sunt compuse din linii verticale.

În cazul în care computerul Mac nu pornește până la capăt

Redare[ modificare modificare sursă ] Explicația diagramei de pe coperta discului de pe Voyager, oferită de NASA În colțul de sus stânga se află un desen ușor de recunoscut a discului de fonograf și acul său de înregistrator. Acul se află în poziția corectă pentru audiția discului de la început.

Perioada corectă a unei rotații, de 3. Desenul indică faptul că discul trebuie audiat din exterior spre interior.

  1. Anulare În cazul în care computerul Mac nu pornește până la capăt În cazul în care computerul Mac nu pornește până la capăt sau îți solicită să realizezi vreo acțiune în timpul pornirii, acesta se poate opri la unul dintre aceste ecrane.
  2. Mag-Pro - Disc autoadeziv cu simbol pentru robinet de gaz, Lotus -

Sub acest desen se află o vedere laterală a discului și a acului de înregistrator, cu un număr binar care exprimă durata unei părți a discului — aproximativ o oră. Informațiile din porțiunea din colțul de sus dreapta a coperții sunt destinate să arate cum trebuie construite imaginile de pe semnalele înregistrate. Desenul de sus arată semnalul tipic care apare la începutul unei imagini.

E 17 Diam Nort

Imaginea este construită pornind de la semnal, ceea ce clasifică imaginea ca o serie de linii verticale, similară televiziunii analoge în care imaginea strategia de tactică a opțiunilor binare o serie de linii orizontale.

Liniile 1, 2 și 3 ale imaginii sunt notate în numere binare, iar durata uneia dintre "liniile imaginii," de aproximativ disc simbolic millisecunde este și ea notată. Desenul care se află chiar sub acestea arată modul în care aceste tranzacționați știrile cu opțiunile video trebuie desenate vertical, cu "amestecare" decalată pentru a reda corect disc simbolic.

Imediat sub acesta se află un desen al unei întregi imagini rasterdovedind că într-o imagine completă sunt 29 linii verticale.

disc simbolic

Chiar sub acesta, se găsește o copie a primei imagini de pe disc pentru a disc simbolic decodificarea corectă a semnalelor.

Un cerc s-a folosit în această imagine pentru certitudinea că beneficiarii folosesc raportul corect al înălțimii orizontale și verticale în reconstruirea imaginii. Imaginile color au fost reprezentate de trei imagini în ordine, câte una pentru componentele roșii, verzi și albastre ale imaginii. O imagine color a spectrumului soarelui a fost inclusă pentru scopuri de calibrare.

Desenul din colțul de jos stânga este harta pulsar, trimisă anterior ca parte a plăcilor de pe Pioneer 10 și Desenul disc simbolic locația sistemului solar în raport cu14 pulsari, a căror perioade exacte sunt specificate.

Desenul conține două cercuri în colțul de jos dreapta este al atomului de hidrogen atom în cele două stări mai înguste, cu o linie conectoare și cu cifra 1 care indică faptul că intervalul de timp asociat cu tranziția dintr-o stare în alta trebuie folosită ca scală temporală fundamentală, și pentru timpul dat pe copertă, dar și în imaginile decodate.

Pe copertă este electrodepusă o probă disc simbolic de uraniu Uraniul are un timp de înjumătățire de 4, miliarde de ani, astfel că e posibil de exemplu prin spectrometrie de masă ca o civilizație care ar găsi obiectul să folosească raportul uraniului rămas față de elementele derivate pentru a determina vârsta discului.

Din moment ce gravarea nu făcea parte din specificațiile originale, discul a fost inițial refuzat, spre disc simbolic fi înlocuit cu un disc gol. Mai târziu, Sagan a reușit să convingă administratorul să accepte discul asa cum era.

Sonda se află acum în Centura Kuiper. În circa de ani, sondele Voyager vor trece la o distanța de 1,8 ani-lumină de două stele distincte: Voyager 1 se va fi apropiat de steaua Gliesesituată în constelația Ophiucusiar Voyager 2 de steaua Rossdin constelația Andromeda.

disc simbolic

În martieVoyager 1 se afla la peste 17,9 miliarde de kilometri de Soare, călătorind cu o viteză de 3,6 UA pe an, în timp ce Voyager 2 era la peste 14,7 miliarde de kilometri distanță, deplasându-se cu viteza de aproape 3,3 UA pe an. Șocul terminal se situează acolo unde vântul solarun flux de particule încărcate electric emis continuu de Soare, este încetinit de presiunea gazului interstelar.

Se preconizează ca energia necesara funcționării acestor instrumente va deveni insuficientă dincolo de anul După aceasta, sonda va disc simbolic călătoria sa în jurul Căii Lactee. Film[ modificare modificare sursă ] În Star Trek: Filmulsonda fictivă Voyager are un rol semnificativ în subiectul filmului.

disc simbolic

Filmul științifico-fantastic Omul din stele a prezentat discul de aur ca fiind localizat de o inteligență extraterestră care a trimis ulterior un reprezentat al rasei lor pentru a investiga viața inteligentă de pe Pământ totuși, în film, discul este prezentat greșit conținând disc simbolic " I Can't Get No Satisfaction " română " Nu pot găsi Satisfacție" de The Rolling Stones. Un element cheie din filmul științifico-fantastic Fără avertizare implică o rasă de extratereștrii care au interceptat sonda Voyager și o parte retransmisă a mesajului trimis înapoi spre pământ de către Secretarul General al ONU.

În Câmp de luptă - Pământulo rasă de extratereștrii găsește sonda Voyager și este interesată de Pământ deoarece aurul este extrem de rar și valoros pentru ei. Televiziune[ modificare modificare disc simbolic ] Într-un fragment din Saturday Night Live "Next Week in Review" - "Săptâmâna viitoare pe scurt"în episodul 64 al celui de-al treilea sezon al spectacolului de TV difuzat inițial înpersonajul lui Steve Martinun mediu numit Cocuwa, prezice că pe coperta revistei Time de săptămâna următoare vor apărea cele patru cuvinte "Send more Chuck Berry" "Trimiteți mai mulți Chuck Berry"cuvinte care se presupune că au fost trimise de extratereștrii către Pământ cu o săptămână în urmă.

Disc autoadeziv cu simbol pentru robinet de gaz, Lotus - 110579

În episodul "Where No Mouse Has Gone Before" "Unde nu a mai ajuns niciun șoarece" difuzat iniția în din serialul de desene animate Pinky and the BrainBrain schimbă design-ul discului de aur astfel încât să arate corpul său și al lui Pinky drept conducătorii Pământului. Când extratereștrii interceptează discul, îi capturează pe Pinky și Brain ca animale de companie, crezând că ei sunt conducătorii Pământului.

În desenul disc simbolic TransformersBeast Warsunul dintre discuri este un punct cheie al subiectului, care pune seria în mișcare.

disc simbolic

Discul este un element al subiectului unui episod din sezonul cinci din Viața la Casa Albăintitulat " The Warfare of Genghis Khan " "Războiul lui Genghis Khan" difuzat inițial în În episodul doi al serialului Doctor Who" A Day in the Death " "O zi de moarte" difuzat inițial înTorchwoodOwen Harper spune că a găsit o disc simbolic extraterestră cu muzică frumoasă despre care spune că este un răspuns la Voyager.

În serialul speculativ Life After People în episodul al șapte din primul sezon, "Sin City Meltdown" "Accidentul nuclear din Sin City" difuzat inițial îndupă mii de ani de călătorie în spațiu, sondele Voyager vor fi distruse atât de mult de impacturi ale unor micrometeoriți disc simbolic discurile probabil vor deveni imposibil de citit.

În serialul Cosmos: A Spacetime OdysseyDiscul de Aur de pe Voyager cântă în timp ce Neil DeGrasse Tyson vorbește despre minunile Universului nostru, în primul disc simbolic ultimul episod, din sezonul întâi difuzat inițial în Publicații[ modificare modificare sursă ] Majoritatea imaginilor folosite pe disc reproduse în alb și negruîmpreună cu informații despre alcătuirea lui, pot fi găsite în cartea Murmurs of Earth: The Voyager Interstellar Record Murmure de pe Pământ: Discul Interstelar Voyager de Carl SaganF.

disc simbolic

Titularii drepturilor de autor pentru imaginile și muzica de pe discul original au semnat înțelegeri care permiteau audiția lucrărilor numai în afara sistemului solar.

Mai multe despre acest subiect