Gheorghe Dinescu: „Candidatul nostru de la Oarja a început să fie ameninţat!”

Preşedintele PNŢCD Gheorghe Dinescu a susţinut singur conferinţa de presă din data de 24 martie 2016, pentru că, după cum dumnealui a afirmat, ceilalţi membri au demarat începerea de semnături spre depunerea candidaturilor acolo unde au şanse de câştig.

Gheorghe Dinescu a ţinut să menţioneze candidaturile care sunt deja bătute în cuie de la Câmpulung, Oarja, Miceşti, Poiana Lacului, Piteşti, iar la Curtea de Argeş şi Costeşti, PNŢCD-ul are deja echipă completă.

 

Ameninţări la adresa candidaţilor PNŢCD

Preşedintele este deranjat că la Oarja, candidatul Florin Angelescu (cunoscut de oameni drept Mitică Moraru) a început să primească ameninţări legate de familie, s-au făcut diferite controale, având în vedere că deţine şi un magazin, iar cineva i-ar fi spus că riscă să îşi piardă locul de muncă.

Ceea ce propune Gheorghe Dinescu pentru un mers evolutiv al oraşului Piteşti este să se organizeze o şedinţă televizată cu toţi candidaţii pentru primăria Piteşti şi să se prezinte proiectele fiecăruia, iar atunci când se va desemna noul primar, el să ţină cont şi de ideile contracandidaţilor săi.

Până la urmă „Să câştige cetăţeanul!” este ceea ce îşi doreşte Dinescu.

 

Gheorghe Dinescu: „Eu vreau să schimb ceva în Piteşti, vreau altceva! Să-şi aducă lumea aminte să trăiască doar din salariu, mai exact corect!”

Preşedintele PNŢCD este conştient că nu va putea crea, ca primar, locuri de muncă, dar este sigur că poate crea nişte facilităţi pentru aceia care vor vrea.Gheorghe-Dinescu

Share this post