Global Trading, Date de inregistrare DAV GLOBAL TRADING SRL

MSc Finance and Global Trading

a făcut bani mari

Prin departamentul nostru de ASIGURARI, in colaborare Global Trading cele mai importante companii de specialitate din piata oferim solutii de asigurare optime pentru toate nevoile lor. Asigurari Atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice oferim cele mai bune, eficiente si rapide solutii pentru diminuarea riscurilor in colaborare cu principalele companii de asigurare active in piata din Romania.

termenul opțiunii este

Training Construim si livram special pentru nevoile clientilor nostri traininguri specializate, dedicate echipelor de management si vanzari, cu un real impact in rezultatele companiei pe termen scurt si mediu.

Analiza, Decizie, Actiune, Succes!

unde și cum să faci bani uriași

GTI este o companie care integreaza servicii de consultanta Global Trading afaceri Business solutions cu intermedierea de servicii de asigurare, preluarea de catre companii de asigurare specializate si cu notorietate, a unor categorii de riscuri. Ne diferentiem de celelalte companii tocmai prin aceste servicii integrate, care ofera Clientilor nostri o abordare completa pentru proiectele lor de dezvoltare.

Aveam nevoie de capital pentru achizitia urgenta de utilaje noi pentru un nou proiect.

schimburi pentru a face bani pe internet fără investiții

Am apelat la GTI mi-au fost recomandati de managerul bancii. Am identificat solutia optima impreuna. Specialistii GTI au intocmit documentatia completa si foarte important, acestia m-au consiliat si asistat la negocierile cu banca.

What global trade deals are really about (hint: it's not trade) - Haley Edwards - TEDxMidAtlantic

Finantarea a fost aprobata, utilajele functioneaza in noua investitie si acum suntem impreuna in lucru cu un nou proiect cu finantare din fonduri EU. Deci, recomand GTI!

Mai multe despre acest subiect