Greutate opțiune

Contră, cea mai nouă opțiune de pierdere în greutate: întrebări frecvente

Bagajul transportat în cala avionului bagaj de cală Distribuiți: Distribuie Trimiteți prin e-mail Ultima actualizare: Fiecare companie aeriană își stabilește greutate opțiune limite de greutate la bagajul de cală — mai multe informații puteți găsi  aici.

Limite de greutate şi dimensiune pentru colete

Companii aeriene low-cost De regulă, se plătește suplimentar pentru bagajul de cală. Taxa pentru bagajul de cală se va adăuga tarifului final al biletului de avion. Pentru infanți nu se alocă bagaj de cală.

Dacă se depășește limita admisă pentru bagajul de cală, se consideră exces de bagaj și se taxează suplimentar. La majoritatea companiilor aeriene low-cost, limita de greutate pentru o singură piesă de bagaj este de 32 kg. Chiar dacă  pasagerul va plăti pentru bagajul în exces, o singură geantă nu poate cântări mai mult de 32 kg.

opțiune de acord suplimentară

Există o limită greutate opțiune cantității de bagaj pentru fiecare pasager indiferent de numărul de bagajecuprinsă de regulă între 50 și 60 kg. Obiectele transportate la cală și care au forme neregulate, sunt fragile sau pot suferi vătămări în timpul transportului ex.

In acest sens, apelați Serviciul Clienți și un consultant eSky vă va ajuta cu îndeplinirea formalităților.

Account Options

Mai multe informații despre transportul bagajelor la cală —  aici. Limitele de bagaje nu pot fi redistribuite între pasageri. Excepția: easyJet, care permite împărțirea limitelor de bagaj între pasageri.

Limitele de bagaje nu pot fi combinate. Informații complete găsiți  aici.

schema localbitcoins

Companii aeriene de linie Bagajul de mână este inclus în tariful biletului de avion. Limitele de greutate și cantitate diferă de la o companie la alta și de la o clasă la alta business, economic, clasa întâi.

Dacă se depășește cantitatea de bagaj inclusă în tariful biletului de avion, se consideră exces de bagaj și se plătește în consecință. In acest sens, apelați Serviciul Clienți și un consultant eSky vă va ajuta cu îndeplinirea formalităților.

localbitcoins fără verificare

Nu e recomandat să transportați obiecte valoroase în bagajul de cală. Laptopurile, banii, documentele, echipamentele foto, bijuteriile etc.

  • Grafice pentru a lucra cu opțiuni binare
  • Harta lumii single. Setaţi opţiunile de vârstă, înălţime şi greutate. De călătorie.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de  contact de faceți zile pe internet site. Solicitarea dvs.

Modul de măsurare a dimensiunii coletului

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky. Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da Nu Consider că acest articol:.

Mai multe despre acest subiect