Introduceți Bitcoin

BTC Recharge

Alegeți perechea de criptomonede și introduceți suma BTC Introduceţi adresa dvs.

introduceți Bitcoin

BCH de expeditor și adresa BTC de destinatar Trimiteţi BCH în portofelul afișat În portofelul dvs BTC vedeţi încasări Despre compania Quickex Quickex este una dintre cele mai bune platforme care vă permite să schimbaţi criptovauta și să verificați valoarea de piață a perechilor de valute.

Folosiți convertorul și calculatorul rapid fără achitarea comisioanelor excesive la concurenți. Convertorul Quickex funcționează în permanență, oferind servicii de achiziţi și schimb la orice client care dorește să cumpere, să vândă criptovaluta în condiţii de siguranță, comod și la un preț de convenabil.

  • Tranzacționare de știri cu opțiuni binare
  • Language: ro Bitcoin pentru persoane fizice Bitcoin este cel mai simplu mod de a face schimb de bani la costuri foarte mici.
  • Schimbul BCH pe BTC (Bitcoin Cash ABC pe Bitcoin))
  • Schimbul USDT pe BTC (Tether USD pe Bitcoin))

Puteți întotdeauna găsi o ofertă pentru Bitcoin Cash ABC și Bitcoin, deoarece calculatorul nostru selectează cel mai bun preț pe baza comenzilor plasate la bursele mondiale de criptovalută în timp real. Calculatorul vă va ajuta să socotiţi cota introduceți Bitcoin pentru perechea de valute și să luați decizia corectă cu privire la necesitatea schimbului.

Alegeți perechea de criptomonede și introduceți suma BTC Introduceţi adresa dvs. Folosiți convertorul și calculatorul rapid fără achitarea comisioanelor excesive la concurenți. Convertorul Quickex funcționează în permanență, oferind introduceți Bitcoin de achiziţi și schimb la orice client care dorește să cumpere, să vândă criptovaluta în condiţii de siguranță, comod și la un preț de convenabil. Puteți întotdeauna găsi o ofertă pentru Tether USD și Bitcoin, deoarece calculatorul nostru selectează cel mai bun preț pe baza comenzilor plasate la bursele mondiale de criptovalută în timp real. Calculatorul vă va ajuta să socotiţi cota curentă pentru perechea de valute și să luați decizia corectă cu privire la necesitatea schimbului.

Întregul proces de schimb durează aproximativ minute. După ce introduceți volumul de monede pe care doriți introduceți Bitcoin le schimbați și introduceți adresa portofelului dvs.

introduceți Bitcoin

Platforma Quickex oferă acces privind schimbul pentru mai mult de de criptomonede. Convertorul vă va oferi automat cea mai bună ofertă.

introduceți Bitcoin

Introduceți suma dorită BCH în câmpul superior al Convertorului. În fereastra de jos se afișează imediat suma echivalentă a monedei digitale.

introduceți Bitcoin

Puteți vedea toate cotele de schimb BCH, selectând criptomoneda dorită în meniul derulant. Faceți clic pe butonul "Schimb" pe BCH după ce selectați criptomoneda din listă.

LAST TIME THIS HAPPENED TO BITCOIN WAS 4 YEARS AGO!!!! [bullish for BTC and ETH]

În continuare, veți vedea o pagină cu controale pentru a finaliza rapid o tranzacție și a vinde Bitcoin Cash ABC. Pentru a vinde Bitcoin Cash ABC și a primi o altă cripromonedă aveţi nevoie de un portofel care acceptă criptomoneda selectată. Vă rugăm să rețineți că există o sumă minimă de tranzacție!

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? Traduceți descrierea înapoi în engleză Statele Unite ale Americii Traduceți Keep an eye on the Bitcoin price See how many bitcoins you can buy. Enter an amount on the right-hand input field, to see the equivalent amount in Bitcoin on the left. See the value of your Bitcoin holdings. Enter the number of bitcoins you have, and watch their value fluctuate over time.

Mai multe despre acest subiect