Jeton bot. How to build Slack Bot with Python & Django using Events API |

jeton bot

Fotografie de Pankaj Patel on Unsplash Slack este o platformă pentru colaborarea în echipă. Este folosit de peste 12 milioane de utilizatori zilnic. Roboții sunt modalitatea utilă de a interacționa cu oamenii. Slack este o platformă excelentă de construit chatbots datorită interfețelor API de clasă mondială.

jeton bot

Pentru început, trebuie să creăm un spațiu de lucru slab. Jeton bot nu aveți, puteți crea unul aici.

jeton bot

Să începem prin a crea o aplicație slack. Veți fi direcționat către pagina de configurare de bază, unde putem începe navigând pe t o Bot Utilizatorii fila din bara laterală. Click pe Adăugați un utilizator Bot și completați butonul necesar și salvați modificările.

jeton bot

Apoi, treceți la Instalează aplicația din bara de navigare laterală și faceți clic pe Instalați aplicația pe spațiul de lucru. Acum, ia notă de Acreditări ale aplicației din pagina Informații de bază. Acum, să începem cu configurarea Python Environment.

jeton bot

Vom folosi Python 3. Să creăm un nou mediu virtual pentru proiectul nostru cu nume env și sursa acel mediu. Va trebui, de asemenea, să adăugăm jetoanele slack necesare în acest fișier.

jeton bot

Mai multe despre acest subiect