Jeton platformă. Ghidul tranzacționării jetoanelor de pârghie la ProBit – ProBit Exchange

Ce sunt schimburile de jeton de securitate? -

Noi instrumente Delta Exchange

Jetoanele de pârghie sunt active inovatoare ERC20 care vă pot oferi o expunere parțială pe piețele criptomonedelor, fără ca toate elementele și șuruburile de a gestiona o poziție de pârghie. Sunt introduse de FTX.

Jetoanele FTX permit o poziție în pârghie, fără a fi nevoie să vă faceți griji jeton platformă garanții, marjă, rate de finanțare sau lichidare.

Jetoanele de pârghie FTX pot pierde o valoare semnificativă pe o piață laterală sau una în zig-zag și, în general, nu sunt destinate deținerii pe termen lung.

Unele contracte futures pot avea efect de pârghie cu alte raporturi de marjă.

Monedele digitale cu suport de contact și blockchain vor fi lansate în cadrul colaborării. Palladium Fund Global Palladium Fundcareface parte din compania Norilsk Nickel și este cel mai mare producător mondial de platină, paladiu și nichel de înaltă calitate, a emis primele jetoane pentru clienții industriali. Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al companiei. Jetoanele vor deveni forma digitală a contractelor cu parteneri industriali importanți precum Traxys SA și Umicore SA. Jetoanele au fost dezvoltate pe o proprietatePlatforma blockchain Atomyze dezvoltată cu sprijinul investitorilor.

Cum funcționează jetoane FTX de pârghie? Fiecare jeton de pârghie își primește prețul prin tranzacționarea futures perpetue FTX. De exemplu, dacă doriți să creați Puteți, de asemenea, să răscumpărați jetoane de pârghie pentru valoarea lor activă netă.

site- ul web de opțiuni binare sisteme de tranzacționare pentru tranzacționarea opțiunilor binare

Acest mecanism de creare și răscumpărare este ceea ce impune în cele din urmă ca jetoanele de pârghie să valoreze atât cât trebuie să valoreze. Care sunt beneficiile jetoanelor de pârghie?

faceți bani pentru afacerea dvs. câștigați bani pe Internet fără probleme

Jetoanele HALF funcționează în sens opus. Gestionarea marjei Puteți cumpăra jetoane de pârghie la fel ca și jetoanele ERC20 normale, pe o piață spot. Nu este nevoie să gestionați garanții, marjă, prețuri de lichidare sau ceva asemănător; cheltuiți doar Asta înseamnă că - spre deosebire de pozițiile din marjă - le puteți retrage din cont! Accesați portofelul și trimiteți jetoane de pârghie în orice portofel ETH.

Aceasta înseamnă că vă puteți păstra propriile jetoane cu efect de pârghie; înseamnă, de asemenea, că le puteți trimite către alte jeton platformă care listează jetoane de pârghie.

contul portofel bitcoin opțiuni binare ca tip de câștiguri

Mai multe despre acest subiect