Jeton registru, jeton cu aprecierea mea - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Traducere

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere? In the operation of this technology, the mining is not essential.

jeton registru

A token contract deployed on Ethereum is a smart-contract like any other, simply containing a register designating the owners of tokens of the contract and managing all the transfers of these tokens by updating said register. For example, if X sends a transfer transaction of tokens to Y, the contract modifies its register to reduce the total number of tokens jeton registru X by and jeton registru the same time increase that of Y. Thus, the new asset management system tokens in regulation offers a maximum level of security, which want that when buying a token, it is about a share of corresponding share of the issuing company, because behind all token is a project, hence the type of token that is SIMBCOIN, a Security Token Jeton registru STO.

În funcționarea acestei tehnologii, exploatarea minieră nu este esențială.

jeton registru

Un contract de jeton implementat pe Ethereum este un contract inteligent ca oricare altul, care conține pur și simplu un registru care desemnează proprietarii de jetoane ale contractului și gestionează toate transferurile acestor jetoane prin actualizarea registrului respectiv. De exemplu, dacă X trimite o tranzacție de transfer de de jetoane către Y, contractul își modifică registrul pentru a reduce numărul total de jetoane Jeton registru cu și, în același timp, să îl crească pe Y.

Astfel, noile jetoane ale sistemului de gestionare a activelor din regulament oferă un nivel maxim de securitate, care doresc ca, atunci când cumpărăm un jeton, să fie vorba despre o cotă din cota corespunzătoare a companiei emitente, deoarece în spatele tokenului se află un proiect, de unde și tipul de jeton care este SIMBCOIN, o ofertă de jetoane de securitate STO.

jeton registru

Mai multe despre acest subiect