Laborator opțiuni,

Chimia metalelor (laborator)

Cancerul reprezintă a 2-a cauză importantă de morbiditate şi deces, cu estimări ce depășesc 4,5 milioane de cazuri noi, peste 2 milioane decese şi circa 13 milioane de cazuri prevalente, cifre declarate în anul Tratamentul depinde de tipul de cancer, de localizarea acestuia, de dimensiunea și extinderea tumorii, dar și de starea generală de sănătate a pacientului.

laborator opțiuni

Tipurile generale de tratamente includ: intervenții chirurgicale, chimioterapie, radioterapie, terapie hormonală, imunoterapie și terapie genică. Evenimentul virtual din 9 decembrie  aduce în discuție subiecte actuale despre testarea oncologică și rolul acesteia în realizarea tratamentelor personalizate pentru cancerele din sfera ginecologică și gastroenterologică.

laborator opțiuni

Webinarul este dedicat specialiștilor din domeniul sănătății, medicilor ginecologi, gastroenterologi, oncologi și chirurgi. Testul oferă o abordare țintită și personalizată a tratamentului pentru cancer, prin crearea unui model predictiv clinic relevant in vitro, laborator opțiuni cuantifică răspunsul tumorii la chimioterapia standard.

Fotografii cu caracter informativ. Descriere produs: Scaun de laborator Nor Scaunul de laborator Nor este un model de scaun simplu si mobil ce se adapteaza usor oricarui tip de laborator. Scaunul de laborator Nor face parte din categoria scaunelor de laborator reglabile si rotative datorita pistonului cu gaz incorporat in piciorul scaunului. Sezutul acestui scaun este lipsit de spatar ceea ce il face usor de depozitat si manevrat in interiorul unui spatiu aglomerat. Cu toate acestea, scaunul de laborator Nor este comod si moale, cu tapiterie din piele ecologica de cea mai buna calitate, aplicata peste un burete.

Informațiile furnizate de Onco-PDO ajută medicii să dezvolte o strategie de tratament adaptată individual patologiei maligne a pacientului. Agenda 09 decembrie - Deschiderea conferinței și prezentarea invitaților - Dr.

Stefan Paepke, MD.

laborator opțiuni

Mai multe despre acest subiect