Liberalul Sofianu îi numeşte „trădători” pe parlamentarii argeşeni

Astăzi, la sediul PNL Argeş, a avut loc ultima conferinţă de presă din acest an a Partidului Naţional Liberal. Aceasta a fost suţinută de consilierul local liberal , Narcis Sofianu.

Principalul subiect, faţă de care consilierul local s-a arătat extrem de nemulţumit, ba chiar revoltat, a fost cel legat de bugetul Consiliului Local. După ce, de la bugetul local al Piteştiului „s-a dat o gaură” de 600 miliarde lei vechi, Narcis Sofianu a adus acuze şi cuvinte „grele” parlamentarilor pesedişti  argeşeni, pe care îi numeşte „trădători faţă de cetăţenii argeşeni”. „Am ajuns în situaţia critică să fim reprezentaţi de nişte parlamentari care nu fac absoSOFIANU CONFERINTAlut nimic bun pentru Argeş şi care îl slujesc pe Liviu Dragnea.”, a completat acesta. Pe lângă toate acestea, consilierul local a ţinut să menţioneze că îl respectă pe primarul Cornel Ionică pentru faptul că a avut curajul să mărturisească de „gaura” dată de Parlament bugetului local şi pentru faptul că tot încearcă, prin numeroasele drumuri ce le face la Bucureşti, să mai salveze ce mai e de salvat. „Nu este vina dânsului (n.r Cornel Ionică) pentru ceea ce se întâmplă. El, ca şi alţi primari responsabili, a mai păstrat bani din bugetul local, pentru că, oricând, se poate ivi spre exemplu, o situaţie în care să fie nevoie de cofinanţare şi atunci, de unde bani? Dumnealui nu avea însă de unde să ştie că parlamentarii vor lua atâţia bani. Singurii primari care nu au fost afectaţi sunt ăia care au cheltuit până la finele anului şi ultimul bănuţ.”, a apreciat Narcis Sofianu.

Potrivit uneia dintre Hotărârile de Consilu Local aflate astăzi pe ordinea de zi, urmează ca taxele şi impozitele piteştenilor să fie mărite cu un procent cuprins între 10% – 50%. Aşadar, acesta a decis ca la începutul şedinţei de Consiliu Local, să ceară scoaterea Hotărârii de pe ordinea de zi şi punerea acesteia în discuţie publică cu cetăţenii, menţionând că ar dori  ca la această acţiune să participe şi „trădătorii de parlamentari PSD Argeş”. Propunerea i-a fost respinsă de către executiv urmând să se stabilească cu cât anume vor creşte taxele.

Share this post