Limita opțiune

Opțiunea Magnetul de bani | OTP Bank

Come Iscriversi ad ACX dall'Italia - 2 Metodi Legali e Funzionanti

Tarife Ții sub control traficul de date în străinătate cu notificările de date limita opțiune roaming. Atunci când treci pragurile valorice prestabilite, ești notificat prin SMS, astfel încât să poți controla costurile pentru serviciile de date în roaming.

site- uri cu bani rapidi cum să retragi bani din bitcoin qiwi

Atât activarea, cât și modicările opțiunilor de notificare sunt gratuite. Bine de știut Începând de la 1 Martieconform reglementărilor UE, îţi punem la dispoziţie opţiuni prin care poţi fi notificat la atingerea unor praguri valorice pentru traficul de date în roaming.

Daca nu alegi niciuna dintre opțiunile disponibile, la 1 iulie îți vom activa opțiunea Roaming Date Limită Standard, conform cerințelor UE. Dacă nu doreşti extinderea sesiunii, serviciul de date roaming se întrerupe la atingerea valorii de 50 EUR. Daca doreşti extinderea sesiunii de date, trimite un SMS la numărul şi limita opțiune folosi serviciul de date în continuare.

Cum activezi Bonusul Net Nelimitat?

Roaming Date Notificări: Primeşti notificări prin SMS de la numărul de fiecare dată când atingi unul dintre pragurile de notificare prestabilite, dar serviciul de date roaming nu va fi întrerupt.

Detalii utilizare: Reguli de acumulare trafic Acumularea valorii taxate a traficului de roaming de date limita opțiune de la data activării opţiunii de notificare.

Notificări trafic date în roaming

Dacă se înlocuieşte oferta de notificare cu o alta, contorii de acumulare se resetează. În acumulare intră atât traficul înregistrat în ţările Pariuri binare, cât şi cel înregistrat în alte tari.

cum să câștigi bani cu opțiuni de vanilie plan de afaceri opțiuni binare

În acumulare nu se adună valoarea abonamentelor lunare pentru ofertele VMC Roamingde exempluci doar valoarea traficului suplimentar, neinclus în abonament. Valorile afişate în notificări nu conţin TVA. Reguli de notificare pentru ofertele Vodafone Mobile Connect În prima lună de activare, în cazul ofertelor VMC Roaming lunare, notificările nu ţin cont de pro-ratare şi astfel este posibil să apară discrepanţe între notificări şi facturi.

Cum poți utiliza resursele naționale din ofertele prepaid cu acces la roaming în Roaming Grupa 0 SEE? Minutele și SMS-urile naționale sunt disponibile și în roaming ex.

De aceea, îţi recomandăm să activezi opţiunea de notificare dorită cu o zi înainte de data de facturare. Dacă folosești o versiune mai veche a aplicației VMC, îți recomandăm să îți instalezi ultima versiune disponibilă pe site-ul nostru, pentru a fi sigur că vizualizezi în timp util notificările primite pe SMS.

Informaţii Utile În cazul în care descarci fişiere de dimensiuni mari, îti recomandăm să foloseşti o aplicaţie de suport pentru download sau să limita opțiune activezi limita opțiune fără întrerupere de trafic, în aşa fel încât să nu pierzi datele descărcate prin întreruperea accesului la serviciul de date în roaming. Vodafone nu este responsabilă pentru niciun fel de pierderi la întreruperea serviciilor de date în roaming.

24 Opțiuni Opțiuni binare Recenzii ce este opțiunea one touch

Mai multe despre acest subiect