Opțiune geografică,

opțiune geografică

Cum să creezi un grafic al proporțiilor (plăcintă) în Microsoft Excell?

Programul Google Partners Despre opțiunile avansate privind locația Direcționarea în funcție de locație bazată pe opțiune geografică pe gospodărie este migrată automat în secțiunea aferentă direcționării în funcție de criterii demografice. Pentru a face modificări ale direcționării în funcție de venitul pe gospodărie sau pentru a consulta rapoartele, accesați secțiunea Date demografice din contul Google Ads. Dacă folosiți opțiunile privind locația, puteți să includeți sau să excludeți persoane în funcție de: locația probabilă a acestora permanentă sau frecventălocațiile față de deschideți un site web și faceți bani își manifestă interesul.

opțiune geografică

În mod opțiune geografică, direcționarea în funcție de locație include atât locații fizice, cât și locații de interes, însă advertiserii cu experiență pot folosi aceste opțiuni pentru a limita direcționarea la un subset de categorii. Articolul prezintă opțiunile avansate pentru direcționarea în funcție de locație și excluderea locațiilor.

Rețineți că opțiunile avansate privind locația se aplică numai anunțurilor afișate în Rețeaua de căutare și în Rețeaua de display. Comparați opțiunile de direcționare în funcție de locație În mod prestabilit, veți putea să vă adresați utilizatorilor cu șanse mari de a se afla în zonele vizate, celor care se află frecvent în zonele vizate, precum și utilizatorilor interesați de zonele geografice vizate.

Utilizatorii își pot manifesta interesul prin intermediul termenilor folosiți în căutări, dacă s-au aflat recent într-o anumită locație, sau prin conținutul consultat cu privire la locația respectivă pagini sau site-uri.

Modificarea preferințelor General din Limbă și regiune pe Mac

Zonele de care sunt interesați utilizatorii sunt cunoscute și ca locații de interes, pe care le identificăm indiferent de domeniul de căutare Google pe care îl folosește utilizatorul. Aflați mai multe despre modul în care aflăm locația geografică și locațiile de interes.

Anulare Serviciile de localizare și intimitatea Serviciile de localizare sunt concepute pentru a vă proteja informațiile și pentru a vă permite să alegeți ceea ce partajați.

Puteți opțiune geografică să schimbați modul de direcționare. Să analizăm opțiunile de direcționare disponibile.

Adresați-vă persoanelor aflate în locațiile vizate, care le vizitează frecvent sau care dau dovadă de interes față de acestea Prezență sau Interes. Folosind această opțiune prestabilită și recomandată, vă puteți adresa utilizatorilor cu șanse mari de a se afla în locația vizată, celor care se află frecvent în locația vizată, precum și utilizatorilor interesați de locațiile vizate.

De exemplu, dacă dețineți o brutărie în Paris și alegeți Parisul ca locație vizată, anunțurile se pot afișa persoanelor cu domiciliul în Paris, care se află opțiune geografică mod obișnuit în Paris sau care și-au exprimat interesul față de brutăriile din Paris acum sau în trecut.

Confidenţialitate şi termeni

Însă puteți să folosiți și alte opțiuni de locație pentru a limita tipurile de locații vizate. Când modificați opțiunea de direcționare prestabilită, majoritatea campaniilor vor înregistra o scădere a numărului de afișări.

Vă recomandăm să modificați opțiunea de direcționare numai dacă doriți să rafinați traficul campaniei. Adresați-vă persoanelor aflate în locațiile vizate sau care le vizitează frecvent Prezență Dacă folosiți această opțiune, puteți să afișați anunțuri utilizatorilor cu șanse mari de a se afla în locația vizată sau celor care se află frecvent în locațiile vizate.

opțiune geografică

Adresați-vă utilizatorilor care caută locațiile dvs. Dacă o persoană nu indică o locație în căutare, sistemul folosește locația în care utilizatorul are șanse mari să se afle în scopuri de direcționare.

Serviciile de localizare și intimitatea

Această opțiune este disponibilă numai pentru campaniile în Rețeaua de căutare. Comparați opțiunile de excludere a locațiilor În mod prestabilit, veți exclude persoanele care au șanse mari să se afle în locațiile excluse.

opțiune geografică

Aveți opțiunea de a modifica setarea prestabilită, astfel încât să excludeți utilizatorii cu șanse mari de a se afla în locațiile excluse, pe cei care se află frecvent în locațiile excluse, opțiune geografică și utilizatorii care dau dovadă de interes față de acestea.

Să analizăm opțiunile de excludere disponibile și modul în care acestea funcționează în câteva campanii ipotetice. Nu afișați anunțuri persoanelor din locațiile excluse Prezență Această opțiune împiedică afișarea anunțurilor pentru utilizatorii care au șanse mari să se afle în locațiile pe care le-ați exclus.

Mai jos puteți găsi detalii suplimentare despre fiecare nivel de direcționare în funcție de locație și despre tipurile de afaceri cărora li se potrivesc. Locația vizată Tipurile de afaceri cărora li s-ar potrivi Tipurile de afaceri cărora nu li s-ar potrivi Țări Direcționarea anunțurilor spre una sau mai multe țări este o idee bună dacă oferiți produse și servicii pentru astfel de zone extinse. Vizarea unor țări întregi asigură o vizibilitate mai mare a anunțurilor decât direcționarea către anumite orașe sau regiuni dintr-o țară. O companie națională care deservește opțiune geografică țară întreagă Un comerciant online care face livrări în întreaga lume O companie internațională care vinde produse în mai multe țări O companie care nu deservește toate regiunile sau orașele.

Persoanele care se află în afara acestor zone pot vedea în continuare anunțurile dvs. Nu afișați anunțuri persoanelor aflate în locațiile excluse, care le vizitează frecvent sau care dau dovadă de interes față de acestea Prezență sau Interes Dacă opțiune geografică această opțiune, anunțurile dvs.

opțiune geografică

Rețineți Direcționarea în funcție de locație se bazează pe diverse semnale, inclusiv setările, dispozitivele și comportamentul utilizatorilor pe platforma noastră, și reprezintă efortul depus de Google pentru a difuza anunțuri utilizatorilor care corespund setărilor dvs.

Ca întotdeauna, este recomandat să verificați valorile generale privind performanța, pentru a vă asigura că setările dvs. Linkuri conexe.

Mai multe despre acest subiect