Opțiune internă. Urmărirea colet SWISS POST | Urmărire după codul expeditorului Swiss Post | Ship24

opțiune internă

Foto: UNIMEDIA Potrivit acestuia, incertitudinea strategică care s-a instalat în sistemul internațional va dura destul de mult, iar efectele sale sunt deocamdată greu de anticipat. Fostul premier afirmă că pentru Republica Moldova, cu o economie fragilă și dependentă de foarte multe lucruri, de la resurse naturale, la piețe de desfacere și tehnologie, cu un deficit înfiorător de securitate, necesitatea unei opțiuni clare în politica externă devine una existențială.

opțiune internă

O opțiune clar geopolitică va necesita obligatoriu o reformă profundă a statului inclusiv o nouă constituție care să reflecte ce fel de stat vrem și către ce ne îndreptăm.

Vine momentul când clasa politică din Republica Moldova trebuie să iasă din infantilismul și provincialismul nostru proverbial.

opțiune internă

Singuri nu vom reuși nimic, iar criza sanitară a dovedit asta arătând totodată și cine ne sunt prietenii. Am condus timp de aproape patru ani guvernul Republicii Moldova, cu bune și cu rele, cu greșeli pe care opțiune internă le asum, dar și cu mici victorii și sunt convins că dacă știm ce vrem vom reuși.

opțiune internă

Este timpul să decidem noi înainte de a decide alții pentru noi!

Mai multe despre acest subiect