Opțiune premium.

Acest conținut și aceste informații de ajutor Experiența generală cu centrul de ajutor Următorul Transferă-ți contul astăzi pentru a te bucura de biblioteca Muzică Google Play în YouTube Music.

opțiune premium guler opțiune strălucitoare darell

Află mai multe aici. Gestionează abonamentele dublură Oferim diferite opțiuni de abonare cu plată pentru YouTube și Muzică Google Pay, pentru a te ajuta să alegi experiența potrivită pentru tine.

opțiune premium opțiuni binare iq opțiuni recenzii

După upgrade sau trecerea de la o opțiune de abonare la alta, poți să descoperi că plătești de două ori. Unele dintre opțiunile de abonare cu plată îți opțiune premium acces automat la alte abonamente.

opțiune premium tranzacționare de știri binare

Prin urmare, poți să economisești bani anulând abonamentul de nivel mai scăzut. Află legătura dintre fiecare abonament cu plată și celelalte abonamente și cum să remediezi sau să eviți un abonament dublură. Dacă observi o debitare dublă despre care nu crezi că a fost cauzată de încheierea mai multor abonamente, accesează această pagină.

opțiune premium opțiuni soiuri și tipuri

Poți vedea o autorizare sau o plată în așteptare ori un alt tip de debitare. Remedierea unui abonament dublură Dacă plătești pentru două abonamente, probabil trebuie să anulezi abonamentul inițial opțiune premium de upgrade.

opțiune premium platforma fondului de investiții

Sau dacă ai un abonament YouTube pe care l-ai încheiat prin Apple, iar apoi ai încheiat altul direct cu YouTube. Anularea abonamentului Muzică Google Play nu va afecta biblioteca muzică sau alte funcții, doar va anula facturarea.

  • Venituri de afaceri internet
  • Recenzii platforme de tranzacționare
  • Cum să tranzacționați opțiuni binare de salarii non- agricole
  • Strategii de opțiune IQ
  • Cum funcționează semnalele de tranzacționare

Dacă te-ai abonat cu YouTube, află cum să anulezi abonamentul. Cum putem să îmbunătățim această pagină?

opțiune premium cum să faci bani pe pone

Mai multe despre acest subiect