Opțiune scară. Scară DAVDING 78cm 2 trepte | JYSK

Alegerea corectă a scării de piscină

Cu opțiunea Escalight®, oferiți rafinament serilor petrecute opțiune scară piscine datorită iluminării scării. Nu este disponibil pentru scara Orbis.

opțiune scară

De ce o scară pentru piscină? Siguranță -  Scara, datorită lățimii treptelor antiderapante, vă permite să intrați în apă într-un ritm și un mod sigur; se potrivește atât copiilor cât și persoanelor în vârstă.

opțiune scară

Instalarea unei scări, pe lângă funcția de acces, vă permite să profitați de un adevărat spațiu de joacă și de relaxare.

Treptele sale largi concepute pentru a vă așeza sau pentru a vă întinde vă permit să discutați, să supravegheați, să vă jucați Scara este multifuncțională. Pentru mai mult confort, nu ezitați să îi adăugați o duză balneo Design -  Scara este și unul din principalele elemente de design ale piscinei dvs.

opțiune scară

Practică și decorativă, ea afirmă personalitatea bazinului. De la scara clasică la cea mai originală, puteți alege ceea ce vi se potrivește mai bine, forma și culoarea Optați pentru spoturile cu LED pentru a prelungi bălăceala seara și a o face să fie și mai la modă.

opțiune scară

Pentru a afla mai multe despre modelele noastre de scări, consultați catalogul nostru. Aruncați-vă în apă! Sa mergem!

Cofraj trepte scara

Mai multe despre acest subiect