Opțiune unidirecțională

consilier auto pentru opțiuni binare

RO Descriere Această poartă de siguranță Easy Pressure Fit de la Noma este opțiune unidirecțională poartă de siguranță extensibilă pentru bebeluși, care oferă o soluție excelentă pentru a vă ține copiii în locuri delimitate, sigure pentru ei. Poarta de scară Easy Fit dispune de o secțiune largă de trecere și un mâner în linie subțire, ușor de prins.

ce înseamnă otc în opțiunile binare

Cadrul solid din oțel carbon prevăzut cu patru puncte de presiune asigură o rezistență maximă, în timp ce opțiunea de blocare dublă oferă siguranță maximă. Această poartă de siguranță este utilă și pentru familiile cu animale de companie. Poarta de siguranță Easy Fit are o deschidere unidirecțională sau bidirecțională, fiind potrivită pentru utilizarea pe scări.

bani rapidi cu workzilla

Se ajustează pentru a se potrivi cu deschideri de la 75 cm la 82 cm și poate fi extinsă până la cm, cu extensii separate. Culoare: Alb Material: Metal Dimensiuni: 74,5 x 3,5 x 72 cm L x l x î Mâner în linie subțire pentru a fi ușor de deschis cu o mână Secțiune de trecere foarte largă Sistem de deschidere cu acțiune dublă Opțiune unidirecțională de blocare dublă Deschidere unidirecțională și bidirecțională Opțiune unidirecțională un cadru din oțel carbon cu 4 puncte de presiune Se ajustează pentru a se potrivi cu deschideri de la 75 cm la 82 cm Poate fi extinsă până la cm cu extensii separate Potrivit pentru copiii cu vârsta între luni Iti mai recomandam si Această poartă de siguranță Easy Pressure Fit de la Noma

cum există opțiuni binare

Mai multe despre acest subiect