Opțiunea corsa

opțiunea corsa centru de afaceri cu venituri suplimentare

Masini electrice si hibride 2 Opel oferă detalii suplimentare despre opțiunile de încărcare pentru Corsa-e: 12 minute se numește o opțiune autonomie de kilometri de Daniel Popescu Marti, Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail. Opel a oferit o serie de detalii suplimentare despre opțiunile de încărcare opțiunea corsa pentru Corsa-e, modelul electric care va fi disponibil începând din primăvara anului viitor.

Modelul electric Opel Corsa-e poate fi comandat pe piața din România pentru un preț de pornire de La momentul prezentăriiconstructorul german a menționat că modelul electric va avea o baterie de 50 kWh care promite o autonomie oficială de de kilometri, calculată conform standardului WLTP.

Opel a furnizat acum mai multe detalii despre timpii de încărcare în funcție de tipul de stație pe care o alege utilizatorul.

opțiunea corsa sensul tranzacționării cu opțiuni binare

Astfel, în cazul utilizării stațiilor de încărcare rapidă cu curent continuu de kW, bateria are nevoie de numai 12 minute pentru a obține o autonomie de de kilometri. În schimb, dacă stația de încărcare rapidă este de 50 kW, timpul de încărcare pentru opțiunea corsa autonomie de de kilometri opțiunea corsa la 19 minute.

opțiunea corsa care sunt tiparele în opțiunile binare

De asemenea, Opel oferă informații și despre încărcarea la un wall-box casnic sau stație de încărcare de 11 kWh. În această situație, trebuie să aștepți 90 de minute pentru ca mașina să poată parcurge circa de kilometri.

opțiunea corsa care este câștigul pe opțiuni binare

Opel menționează însă că încărcătorul trifazic de 11 kW este disponibil în Germania, în timp ce în țările în care conexiunea de casă trifazică este mai puțin uzuală Corsa-e va fi livrat cu un încărcător monofazic de 7.

De asemenea, clienții au posibilitatea de a folosi aplicația myOpel pentru a programa startul încărcării, opțiune utilă în cazul în care curentul electric este mai ieftin pe timp de noapte.

opțiunea corsa strategii de opțiuni binare pe graficul live

Via Opel.

Mai multe despre acest subiect