Opțiunea go

opțiunea go

opțiuni binare demo de 60 de secunde piețe tradn opțiuni binare

Această pagină vă permite să specificaţi modul în care Discoverer Viewer sortează datele afişate în coloanele foii de lucru. Prima sortare, A doua sortare, A treia sortare Aceste rânduri stabilesc prioritatea de aplicare a sortărilor pentru datele afişate.

platformă pentru crearea unui proiect de investiții opțiuni 10 la sută

Antet coloană Utilizaţi această listă derulantă pentru a selecta coloana după care doriţi să efectuaţi sortarea. Ordine sortare Utilizaţi această listă derulantă pentru a selecta o valoare care stabileşte ordinea în care Discoverer va afişa valorile din coloane. Discoverer afişează diferite valori in această listă derulantă în funcţie de caracterul tipului de date numeric sau alfanumeric din Antetul coloanei selectat, astfel: Crescător sau descrescător Aceste două valori pentru opţiunea de sortare sunt afişate când tipul de date din coloană este numeric de ex.

cum să faci bani uriași ușor opțiuni pentru angajați

Fără ordine de sortare Această opţiune de sortare este afişată pentru toate tipurile de date din coloane adică, atât pentru date numerice, cât şi alfanumerice.

A-Z sau Z-A Aceste două valori pentru opţiunea de sortare sunt afişate când coloana conţine date de tip alfanumeric de exemplu, Regiune, Opțiunea go.

unde puteți plăti Bitcoin bitcoin usd

Tip sortare Utilizaţi această listă derulantă pentru a selecta o valoare care stabileşte dacă Discoverer afişează sau nu datele pentru Antetul coloanei sortate în grupuri. De exemplu, dacă aţi selectat Grup din această listă derulantă, iar din lista derulantă Antet coloană s-a fost selectat deja Departament, Discoverer va afişa datele grupate după departament.

cum să faci bani pe internet în cuvinte cont de opțiuni binare de la 1 dolar

Notă: Discoverer vă permite să aplicaţi valoarea Grup numai când selectaţi Grup din lista derulantă din rândul Prima sortare. Discoverer afişează următoarele valori în lista derulantă: Opțiunea go Discoverer afişează datele sortate după Antetul coloanei selectat.

venituri suplimentare în căutarea unui loc de muncă student câștigat pe bitcoin

Grup Discoverer afişează datele în grupuri pe baza valorii selectate în Antet coloană. Ascundere coloană Utilizaţi această casetă de validare pentru ca Discoverer să sorteze tabelul pe baza valorilor selectate, dar să nu afişeze date pentru această coloană.

Mai multe despre acest subiect