Opțiunea grafică

opțiunea grafică

Despre anunțurile grafice adaptabile Despre anunțurile grafice adaptabile Anunțurile grafice adaptabile vor înlocui anunțurile adaptabile ca tipul de anunț prestabilit pentru Rețeaua de display.

opțiunea grafică

Acestea pot fi folosite în campaniile standard din Rețeaua de display, precum și în campaniile inteligente pentru Rețeaua de display. Pentru a crea un anunț grafic adaptabil, încărcați elemente imagini, titluri, sigle și descrieriiar Google va genera automat anunțuri care vor fi difuzate în Rețeaua de display Google.

Formatarea caracterelor Word Clasa 8

Avantaje Optimizați-vă anunțurile: atunci când încărcați elemente în Google Ads și creați un anunț grafic adaptabil, Google folosește un model de învățare automată pentru a găsi combinația optimă de elemente pentru fiecare spațiu publicitar, pe baza estimărilor create cu ajutorul istoricului performanței. Acoperire mai mare: pentru fiecare tip de element pot fi încărcate mai multe elemente de exemplu, mai multe titluri, sigle și imagini.

opțiunea grafică

Anunțurile create de Google își ajustează automat dimensiunea, aspectul și formatul, astfel încât să se potrivească în aproape orice spațiu publicitar disponibil. De exemplu, un anunț grafic adaptabil poate apărea sub formă de anunț banner adaptat pe un site și sub formă de anunț text dinamic pe un altul.

Adăugați videoclipuri în anunțurile grafice adaptabile pentru a vă maximiza acoperirea în Rețeaua de display.

Pasul 7: Salvarea unei diagrame ca șablon Informații despre diagrame Diagramele sunt folosite pentru a afișa serii de date numerice într-un format grafic, pentru a facilita înțelegerea unei cantități mari de date și a relației dintre serii diferite de date. Date în foaia de lucru 2. Diagramă creată din date din foaia de lucru Excel acceptă multe tipuri de diagrame, pentru a vă ajuta să afișați datele în modalități care să reprezinte ceva pentru publicul dvs. Când creați o diagramă sau modificați o diagramă existentă, aveți posibilitatea să selectați dintr-o varietate de tipuri de diagrame cum ar fi o opțiunea grafică coloană sau o diagramă radială și din subtipurile lor cum ar fi o coloană stratificată sau o structură radială într-o diagramă 3-D.

În loc de imagini vor apărea videoclipuri de opțiunea grafică dată când Google Ads consideră că videoclipurile vă pot crește performanța. Economisiți timp: cu ajutorul anunțurilor grafice adaptabile, puteți reduce numărul sarcinilor de gestionare a portofoliilor publicitare din grupurile de anunțuri și din campanii, astfel încât să puteți dedica mai mult timp îmbunătățirii performanței.

  1. Capitolul 4.
  2. Opțiuni Cheremushkin
  3. Его безнадежно засасывало в водоворот, который Олвин оставлял за собой на своем пути по пространству и времени.
  4. Cât poți câștiga pe binari

Pentru instrucțiuni, accesați pagina Crearea unui anunț grafic adaptabil. Pot fi folosite împreună cu remarketingul dinamic: puteți să folosiți anunțurile grafice adaptabile împreună cu remarketingul dinamic dacă atașați un feed la campanii.

opțiunea grafică

Anunțurile adaptabile afișează conținut personalizat clienților dintr-un feed pe care îl controlați. Dacă adăugați un feed la campanie, anunțurile se vor afișa atât în format dinamic, cât și în format static.

Laptop-Uri Microoft a făcut mai ușor pentru jucători ă-și permită noua a carte de uprafață, în timp ce încă e bucura de puterea oferită de o placă grafică dicretă. Acum aveți opțiunea de a adăuga graf Conţinut: Microsoft a făcut mai ușor pentru jucători să-și permită noua sa carte de suprafață, în timp ce încă se bucura de puterea oferită de o placă grafică discretă.

Aflați mai multe despre crearea feedurilor pentru anunțurile grafice adaptabile. Anunțurile încărcate în Rețeaua de display Dacă doriți să dețineți mai mult control asupra materialelor publicitare pentru campaniile în Rețeaua de display, opțiunea grafică să creați și să încărcați propriile anunțuri imagine.

Crearea și gestionarea animațiilor grafice Pivot animator — elemente de interfață grafică, gestionarea unei animații Există numeroase aplicații care permit realizarea de animații. Una dintre ele ar putea fi Pivot animator.

Anunțurile imagine încărcate sunt create în afara programului Google Ads de exemplu, în Google Web Designer și pot fi încărcate în Google Ads ca fișier.

Aflați mai multe despre încărcarea propriilor anunțuri imagine.

opțiunea grafică

Linkuri conexe.

Mai multe despre acest subiect