Opțiunea principală. Pandemia a schimbat preferinţele de mobilitate. Maşina personală redevine opţiunea principală

În preferințele de mobilitate, maşina personală redevine opțiunea principală

În timp ce în China şi în SUA consumatorii utilizează în principal propriul vehicul, în Germania recurg în aceeaşi măsură la maşina personală, bicicletă şi mersul pe jos. Pandemia a inversat, cel puţin o vreme, această tendinţă.

face transferuri de bani

Oamenii sunt foarte preocupaţi de sănătate şi, ca urmare, caută modalităţi de mobilitate care le oferă mai multă siguranţă. Din acest motiv, vor continua să folosească platformele de mobilitate în măsura în care opțiunea principală vor reuşi să le câştige încrederea prin măsurile de igienă şi protecţie care sunt acum mai importante decât preţurile reduse", a declarat, într-un comunicat, Daniel Anghel, Partener şi Lider pentru Industria Auto, PwC România.

Dacă nu ați făcut încă acest lucru, activați TalkBack. Deschideți Muzică Play.

Potrivit studiului, consumatorii apreciază tot mai mult confortul şi tehnologiile cu care sunt echipate automobilele proprii, fapt care impulsionează dezvoltarea segmentului de automobile conectate, autonome şi electrice, pe termen mediu şi lung.

Siguranţa şi navigaţia sunt cele mai importante, urmate îndeaproape de gestionarea vehiculelor şi de funcţiile vehiculului ca serviciu.

dicționar de termeni pentru a câștiga bani pe monitorul de internet

Motoarele pe benzină continuă să fie cele mai căutate, atât în Germania, cât şi în SUA. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare.

strategii de opțiuni binare pentru o zi

Mai multe despre acest subiect