Opțiuni lunare

opțiuni lunare

Iți multumim, datele tale au fost preluate

Ca măsură de precauție pentru specialiștii noștri în asistență, dată fiind situația privind virusul COVID, lucrăm cu o echipă restrânsă. Vedeți ce opțiuni aveți pentru a intra în legătură cu un specialist în asistență sau consultați Centrul de ajutor.

Gestionarea plăților recurente și a abonamentelor Puteți să faceți plăți pentru debitări recurente și alte servicii, accesând pay.

opțiuni binare știri timpurii

Pentru a vedea debitările recurente: găsiți produsul pe care doriți să-l afișați și atingeți opțiuni lunare dați clic pe Gestionați. Înțelegerea modului opțiuni lunare plată În funcție de produsul sau serviciul Google, plățile recurente se încadrează într-una dintre următoarele patru categorii: plăți automate - atunci când datorați o anumită sumă, metoda de plată va fi debitată automat; plăți automate lunare - metoda de plată este debitată în același moment în fiecare lună; plăți manuale - puteți să plătiți o taxă în avans pentru un produs sau serviciu pe care îl veți primi sau folosi ulterior.

Gestionarea metodei de plată automată Schimbarea opțiuni lunare de plată automată Conectați-vă la Abonamente.

【国内正規総代理店アイテム】 sandal ribbon シューズ EV サンダル ribbon-サンダル

Găsiți abonamentul pe care doriți să-l modificați și dați clic pe Gestionați. Sub cardul pe care îl folosiți în prezent pentru plăți, dați clic pe Schimbați metoda de plată.

  1. Club10 lei lunar Intrati in Club si savurati comunicarea cu familia, prietenii si colegii.
  2. И зачем оно вырвалось из загона.
  3. Prognozele pentru opțiunile turbo

Dacă nu vedeți această opțiune, dați clic pe Gestionați metodele de plată. Alegeți o metodă de plată.

cum să câștigi rapid bitcoins 2020

Alegeți Trimiteți. Conectați-vă la Abonamente. Alegeți Actualizați metoda de plată de rezervă.

LIVE:Crearea activităților online pe platforma Wordwall

Notă: anumite metode de plată nu pot fi folosite pentru abonamente. Anularea unui abonament Dacă anulați un abonament, orice plată pe care ați făcut-o nu va fi rambursată.

lecții video de opțiuni binare

Anulările nu pot fi retrase, dar puteți oricând să vă reabonați.

Mai multe despre acest subiect