Opțiuni populare, Opţiuni adiţionale

6 Opțiuni populare de finisare a casei

Laminates Suprafața solidă Fabricat din bureți durabili acrilici, blaturile de suprafață solide sunt proiectate să reziste anilor de uzură și pot include o chiuvetă integrată cu instalare fără sudură.

opțiuni populare

Suprafețele solide rezistă la pete, umiditate, lumină solară și căldură și pot fi reparate cu lustruire ușoară. Opțiuni populare bucătăriile luxoase, marmura atemporală vine puternic. În plus față de aspectul său frumos, marmura face apel la bucătari serioși, deoarece este durabil și rezistent la arsuri.

Rezistă căldurii, zgârieturilor și petelor și nu necesită etanșare.

Suprafața solidă

Deoarece este non-poros, protejează împotriva mucegaiului și a mucegaiului. Nu numai că aceste materiale onorate de timp adaugă o senzație caldă și confortabilă bucătăriei de stil, pot fi refinisate de nenumărate ori și vor îmbătrâni frumos.

opțiuni populare

Costul variază între 30 și USD pe pătrat. Ca blat de bucătărie, acesta oferă aceleași beneficii, plus un aspect distinctiv.

opțiuni populare

Deoarece este neporoasă și neutră din punct de vedere chimic și termic, este rezistentă la colorare și arsuri. Poate fi lăsată să se îmbogățească în mod natural sau sigilat pentru un aspect mai întunecat și mai bogat.

2. Caramida

Pe lângă faptul că este disponibil într-o gamă largă de culori și modele, materialul neporos oferă beneficii igienice anti-bacteriene. Este extrem de versatil și poate să ia diferite culori, umbre, modele și tendințe pentru a se potrivi oricărui stil de bucătărie.

opțiuni populare

Blaturile de beton pot fi turnate în loc sau fabricate off-site și instalate mai târziu. Prețurile variază, cele mai puțin costisitoare alegeri începând de la 2 USD pe metru pătrat.

600 MIN ►MUZICA DE PETRECERE 2020 ►NONSTOP ►ASCULTARI, HORE, SARBE

Este, de asemenea, un proiect DIY mare. Asigurați-vă că ați sigilat orice mortar folosit între plăci pentru a evita acumularea bacteriilor. Apelul provine în mare parte din popularitatea aparatelor din oțel inoxidabil. Este deosebit de potrivit opțiuni populare zonele din jurul blaturilor de gătit și a gamei unde sunt plasate vasele și tigălele fierbinți, sau insulele centrale unde pregătirea și servirea alimentelor sunt focalizarea principală.

  1. Nu pot retrage bani din opțiuni binare
  2. Ce manichiură aleg femeile îngrijite?
  3. Opțiuni Editor (populare) - Outlook
  4. Ghidul de mai jos va va ajuta sa intelegeti ce tipuri de gresie pot fi utilizate in spatiul dvs.
  5. Metodologie pas cu pas pentru a câștiga bani online
  6. Outlook Outlook Outlook Outlook Mai multe

Costurile pornesc în jurul valorii de 78 USD pe metru pătrat. Materialul este destul de durabil, dar nu este rezistent la căldură. Instalarea este relativ rapidă, ajutând la scăderea costurilor.

opțiuni populare

Mai multe despre acest subiect