Opțiunile corpului

opțiunile corpului

Rotiţi obiectivul aşa cum este arătat până când se fixează pe poziţie cu un clic.

câștigurile fără risc la opțiunile binare roboți în opțiuni

Asiguraţi-vă că aţi scos capacul obiectivului înainte de a face fotografii. Opțiunile corpului cu butoane corp obiectiv retractabil Înainte de a utiliza aparatul foto, deblocaţi şi extindeţi obiectivul.

câștigurile posibile pe Opțiunile binare opțiuni curea

Ţinând apăsat butonul corpului obiectivului retractabil qrotiţi inelul de zoom aşa cum este arătat w. Buton corp obiectiv retractabil Nu pot fi făcute fotografii atunci când obiectivul este retras; în cazul în care este afişat un mesaj de eroare ca urmare a faptului că aparatul foto a fost pornit cu obiectivul retras, rotiţi inelul de zoom până când mesajul dispare.

Decuplarea obiectivului Asiguraţi-vă că aparatul foto este oprit atunci când scoateţi sau schimbaţi obiectivele.

tranzacționarea opțiunilor binare ale robotului opțiunile funcționează în weekend

Pentru a scoate obiectivul, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de decuplare a obiectivului q în timp ce răsuciţi obiectivul în sensul acelor de ceasornic w. După scoaterea obiectivului, puneţi la loc capacele obiectivului şi capacul corpului aparatului foto.

Reducere vibraţii VR Reducerea vibraţiilor poate fi activată prin selectarea Activat pentru VR optic în meniul fotografiere 0 VR opticdacă obiectivul acceptă această opţiune, sau prin deplasarea comutatorului reducere vibraţii obiectiv la ON PORNITîn cazul în care opțiunile corpului este prevăzut cu un comutator pentru reducerea vibraţiilor.

primește 1 bitcoin cadou chiar acum cum puteți face bani în timp ce navigați pe Internet

Când este activată reducerea vibraţiilor, pe afişajul informaţiilor apare un indicator reducere vibraţii. Retrageţi obiectivul înainte de a-l scoate de pe aparatul foto şi aveţi grijă să nu apăsaţi butonul corpului obiectivului retractabil atunci când ataşaţi sau scoateţi obiectivul.

cum să câștigi bitcoin astăzi Vă voi învăța cum să lucrați la opțiuni binare

Mai multe despre acest subiect