Pariu bitcoin,

Bitcoin, Ethereum și ? Cele mai bune monede pentru a investi în - Angel Business, Recent Posts

primele 10 recenzii de platforme de tranzacționare sigure câștiguri mici pe internet

Plasamente alternative Bill Gates critică bitcoin și este gata de un pariu: Este o investiție bazată pe «teoria prostului mai mare». Gates a primit bitcoin de ziua lui Bill Gates critică bitcoin pariu bitcoin este gata de un pariu: Este o investiție bazată pe «teoria prostului mai mare».

Gates a primit bitcoin de ziua lui Andra Oprescu scris 8 mai Cofondatorul Microsoft Bill Gates, cel mai bogat om din lume,  a adus noi critici la adresa bitcoin, spunând că ar fi dispus să parieze împotriva monedei virtuale printr-o vânzare în lipsă short sellingdacă ar exista o metodă simplă pentru a face acest lucru.

câștiguri fiabile bitcoin schimbați jetonul

Este o investiție bazată pe «teoria prostului mai mare» greater fool theory - engleză. Admit că aș adopta o vânzare în lipsă dacă pariu bitcoin exista o metodă simplă să fac acest lucru", a declarat Bill Gates pentru CNBC.

Pe de altă parte, la fel ca mulți alți critici ai criptomonedelor, Gates a atribuit anumite merite tehnologiei blockchain, aflată în spatele monedelor virtuale.

schema localbitcoins strategia de opțiuni binare m5

Părerea sa în legătură cu bitcoin este împărtășită și de miliardarul Warren Buffett. Atunci când cumperi active pariu bitcoin, contezi doar pe faptul că următoarea persoană îți va plăti mai mult pentru că este entuziasmată în legătură cu următorul cumpărător", a declarat Buffett, CEO-ul Berskshite Hathaway, în board-ul căruia se află și Gates.

Mai multe despre acest subiect