PMP Argeş şi-a prezentat o parte dintre candidaţii pentru alegerile locale

La sfârșitul săptămânii trecute, preşedintele PMP Argeş, Cătălin Bulf, a venit în faţa presei pentru a prezenta o parte dintre viitoriBULF SI CANDIDATIi candidaţi ai formaţiunii politice pe care o conduce, pentru alegerile locale din vara acestui an. Preşedintele Bulf a anunţat că până în momentul de faţă PMP Argeş are 59 de candidaţi, însă mai este timp suficient pentru a acoperi cele 102 localităţi din judeţ. La Câmpulung candidat o să fie Ion Ciurea, fostul director al BRD Câmpulung, un om cu o vastă experienţă profesională şi în acelaşi timp bine văzut în comunitatea câmpulungeană: „ Îmi doresc să schimb din cenuşiul oraşului, cenuşiu care este de 30 de ani, indiferent ce primar de la ce formaţiune politică a fost. Am venit la PMP, deşi înainte nu am mai făcut politică, pentru că aici am găsit oameni de valoare, oameni nepătaţi care respectă cetăţeanul, valorile naţionale şi românismul. Avem un obiectiv de ţară pe care nu l-am mai întâlnit la alte partide şi anume unirea cu Republica Moldova.

La Piteşti, candidatul este Dănuţ Dinu, consilier local independent în mandatul 2016-2020. Pentru Primăria Ştefăneşti, în bătălia electorală o să intre Eduard Dima, un tânăr ambiţios, inginer de profesie şi în acelaşi timp consilier judeţean: „La Ştefăneşti doar noi tinerii putem schimba oraşul în bine. Toţi cei care au fost înainte nu au făcut mai nimic pentru acest oraş.”, a punctat printre altele Edi Dima.

Pentru Primăria Vultureşti candidat este Ion Dumitra care a fost trei ani viceprimar şi care a ţinut loc şi de primar atunci când edilul comunei a fost suspendat din funcţie. În 2016 Dumitra a pierdut la câteva voturi primăria iar acum vrea să o câştige. Deşi era posibil candidat al PNL, a venit către PMP şi speră să atragă toate forţele de dreapta din comună înspre el, pentru a-l învinge pe candidatul PSD. Ion Constantin Tică, este candidatul la Primăria Poienarii de Muscel, fiind un tânăr întreprinzător din localitate, în timp ce Mihai Victor Enache este alegerea pentru comuna Bughea de Jos. Adrian Moga Parolea, de profesie inginer şi cu o experienţă de 16 ani în cadrul Primăriei din Londra, acolo unde a locuit cu familia, este alegerea PMP pentru Primăria Mălureni. Dacă Virgil Baciu este candidatul pentru funcţia de preşedinte al CJ, Ion Lucaciuc de la Câmpulung, fost consilier judeţean din partea PRM dar şi consilier local la Câmpulung timp de un mandat, este acum pe lista PMP, pentru un loc de consilier judeţean.

Share this post