Proprietăți opțiuni. Proprietăți uzuale ale coloanelor în portalul Power Apps

proprietăți opțiuni
Repetați pașii pentru a adăuga mai multe proprietăți. Modificați proprietățile familiei de produse, produselor sau pachetelor aplicația Hub de vânzări Puteți face modificări la proprietățile moștenite ale unui produs individual sau ale unei familii prin suprascrierea proprietăților sale. De exemplu, pentru o familie de cămăși, marimea poate varia între mic, mediu și mare. Un produs din interiorul acestei familii va moșteni aceeași proprietate. Aveți posibilitatea să înlocuiți proprietatea pentru a defini mărimea reală a unei cămăși individuale la mediu.

Afişare Etichetă Necesar: Implicit, eticheta va corespunde numelui afișat al coloanei. Puteți înlocui acest nume pentru formular, prin introducerea unei etichete diferite aici.

proprietăți opțiuni

Afișare etichetă în formular Puteți alege ca eticheta să nu se afișeze deloc. Comportament câmp Specificați comportamentul la nivel de coloană utilizând casetele de selectare. Blocare Acest lucru va preveni eliminarea accidentală a coloanelor din formular.

Modul de mutare a unei proprietăți Despre mutarea proprietăților Dacă doriți să vă reorganizați proprietățile proprietăți opțiuni Google Analytics, le puteți muta împreună cu vizualizările corespunzătoare dintr-un cont în altul. Prin mutarea proprietăților, puteți menține implementarea Google Analytics în concordanță cu activitatea companiei. Această reorganizare poate fi utilă după o fuziune, după o restructurare internă, după ce începeți colaborarea cu o nouă agenție sau atunci când dezvoltați o nouă strategie agregată. O proprietate se mută dintr-un cont sursă într-un cont de destinație. Pentru a muta o proprietate, trebuie să aveți permisiuni de gestionare a utilizatorilor și de modificare atât pentru contul sursă, cât și pentru contul de destinație.

Acest lucru va împiedica orice configurație pe care ați aplicat-o coloanei, cum ar fi împiedicarea ștergerii rutinelor de tratare pentru evenimente, în cazul în care coloana a proprietăți opțiuni eliminată. Pentru a elimina această coloană, o persoană care particularizează sistemul ar trebui să șteargă mai întâi această setare. Vizibilitate Afișarea coloanei este opțională și poate fi controlată folosind scripturi.

Acest articol prezintă proprietățile Google Analytics 4. Dacă folosiți o proprietate Google Analytics universalconsultați secțiunea Google Analytics universal a acestui Centru de ajutor.

Mai multe informații: Opțiuni de vizibilitate Disponibilitate Alegeți dacă doriți ca fila să fie disponibilă pe telefon. Formatare Selectați numărul de câmpuri pe care le ocupă controlul Când secțiunea care conține coloana are mai mult de o coloană, puteți seta coloana pentru a ocupa până la numărul de coloane ale secțiunii.

  • Vă prezentăm noua experiență Google Analytics - Google Analytics Ajutor
  • Cele mai bune 10 proprietăți cu onsen din Dunajská Streda, Slovacia | impulsdearges.ro
  • Ce este o poziție în opțiuni
  • Несостоявшиеся беглецы должны были печально возвратиться в город, чтобы столкнуться с проблемами собственной эпохи.

Detalii Nume afișat, Nume și Descriere Aceste coloane numai în citire sunt pentru referință. Faceți clic pe butonul Editare pentru accesul convenabil la definiția coloanei, dacă doriți să o editați. Fiecare instanță a unei coloane din formular are o proprietate de nume, astfel încât se poate face referire la acestea în scripturile de formulare, dar acest nume este gestionat de către aplicație. Prima instanță a coloanei este numele coloanei, specificat când a fost creată.

proprietăți opțiuni

Informații suplimentare: Creare și editare coloane Pentru fiecare timp suplimentar în care o coloană este inclusă într-un formular, numele adaugă la urmă un număr începând cu 1. Notă: Valoarea coloanei Descriere oferă textul sfatului ecran pentru coloană, atunci când oamenii trec cursorul peste acesta. Evenimente Biblioteci de formulare Specificați orice resurse web JavaScript care vor fi utilizate în coloana OnChange rutina de tratare a evenimentului.

Qué es un SMOOTHIE 🥤 y como PREPARARLO para LLEGAR A TU PESO IDEAL 🚀- SusyTips

Rutine de tratare a evenimentelor Configurați funcțiile din bibliotecile de formulare care ar trebui să fie apelate pentru evenimentul de coloană OnChange. Mai multe informații: Configurați rutina de tratare a evenimentelor Reguli de business Reguli de business Vizualizați și gestionați regulile de business proprietăți opțiuni fac referire la această coloană.

Infromații suplimentare: Crearea regulilor de afaceri și a recomandărilor Controale Adăugați controale și specificați disponibilitatea acestora pe web, pe telefon și pe tabletă.

Pașii următori.

proprietăți opțiuni

Mai multe despre acest subiect