Token explorator,

token explorator

Companie Misiunea noastră Noi folosim puterea blockchain-ului pentru a debloca economia digitală globală pentru milioane de oameni din lumea în dezvoltare. Soluția noastră le permite oamenilor să-și dezvolte spiritul antreprenorial și să găsească noi modalități de a-și îmbunătăți viețile, ajutându-i să-și trăiască viața așa cum vor.

Urmărește-ne sau alăturați-vă al nostru Blockchain Explorer este o aplicație care vă permite să vizualizați conținutul unei baze de date de tip blockchain. Blockchain-ul este baza cea mai comună, așa că putem vedea ce tranzacții tocmai au token explorator aprobate, ce așteaptă aprobarea, cât de mult kryptowalut și jetoanele în care cont, precum și de la ce adresă și când au fost trimise acolo. Articolul face parte din formare gratuită - Cryptocurrencies - cum să începi și să supraviețuiești? Un curs pentru toată lumea! Blockchain Explorer Ethereum Acum că știți ce este un explorator de blocuri, vom explica cum să îl folosim acum.

Când îl vizitau prietenii și familia, ei nu puteau înțelege complexitatea criptomonedelor. Richard și-a dorit să facă utilizarea lor mai ușoară, ca și alți oameni să poată beneficia de natura transformațională token explorator tehnologiei blockchain.

În august au început să se dezvolte bazele a ceea ce este acum ecosistemul Electroneum.

Mic explorator în marele univers submarin • City Park Mall

Richard a adunat abilitățile tehnice ale echipei sale de la Retortal, una din celelalte companii ale sale, pentru a crea propria lor criptomonedă. Deși design-ul inițial al acelei criptomonede este foarte diferit de ceea ce este astăzi, el a deschis o cale care i-a permis lui Richard și echipei sale să-și structureze criptomoneda specifică cazului lor de utilizare.

token explorator

Pe tot parcursul anilor șiRichard și echipa sa au continuat să lucreze la acest proiect. În ianuarieRichard a finalizat oficial investiția inițială ce era necesară pentru token explorator lansa criptomoneda, pentru ca mai apoi să formeze Electroneum Ltd în Iulie În SeptembrieElectroneum a făcut token-uri de schimb disponibile pentru vânzare în Initial Coin Offering ICOcare mai este cunoscută și ca vânzarea de token-uri.

Vânzarea de token-uri ETN a avut și ea un succes remarcabil și s-a închis devreme, deoarece s-a atins maximul necesar de Bitcoin și Ethereum. Bitcoin-ul și Ethereum-ul din acele achiziții de ETN sunt folosite acum pentru a dezvolta și a promova sistemul Electroneum, susținând parteneriatele cu operatorii de rețele moile, corporațiile și comercianții.

token explorator

Mai multe despre acest subiect