Tranzacționarea eșuează. Tranzacționarea pentru începători

Forex fx tranzacționare

tranzacționarea eșuează

Decizia Coinbase vine în contextul în care compania vrea să se listeze pe bursa americană în viitorul apropiat şi a depus deja cererea la SEC. Dacă listarea va avea succes, Coinbase va deveni prima mare companie americană din domeniul criptomonedelor care se listează la bursă.

Coinbase a anunţat că va suspenda total tranzacţionarea XRP în data de 19 ianuarie.

tranzacționarea eșuează

În acţiune tranzacționarea eșuează împotriva Ripple, SEC susţine că modul în care compania de blockchain a gestionat finanţarea operaţiunilor şi vânzarea de monede digitale, controlând rezervele şi eşuând în generarea de profit semnificativ din ceea ce ar trebui să fie core-businessul companiei, ar fi încălcat legislaţia în vigoare.

Autoritatea a acuzat doi executivi ai Ripple pentru că ar fi obţinut câştiguri personale în urma rundelor de finanţare. Ripple a creat XRP, una dintre cele mai mari criptomonede, cu o valoare de piaţă de peste 10 miliarde de dolari, conform platformei CoinMarketCap.

tranzacționarea eșuează

Coinbase a fost fondată în şi este una dintre cele mai cunoscute platforme pentru tranzacţionarea cu criptomonede la nivel global, cu mai mult de 35 de milioane de utilizatori în peste de ţări.

Mai multe despre acest subiect