Utilizarea opțiunilor

Opțiune binară pe acțiune: beneficiile opțiunilor

Trimiteți la Google informații privind utilizarea și diagnosticarea Trimiteți la Google informații privind utilizarea și diagnosticarea Puteți ajuta la îmbunătățirea sistemului de operare Android permițând dispozitivului să trimită informații despre modul în care îl folosiți și despre funcționarea acestuia.

utilizarea opțiunilor cum câștig bitcoin

Dacă este activată în plus opțiunea Activitatea de pe web și din aplicațiiaceste informații pot fi stocate în utilizarea opțiunilor dvs. În acest caz, puteți să le vedeți și să le ștergeți în Activitatea mea.

utilizarea opțiunilor strategiile de opțiuni binare sunt utilizate de comercianții profesioniști

Folosim informațiile pentru a vă personaliza și mai mult serviciile Google și pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile în folosul tuturor. Important: unii dintre acești pași funcționează numai pe Android 8.

utilizarea opțiunilor cursuri de instruire online pentru câștiguri

Aflați cum să verificați numărul versiunii Android. Ce informații se trimit la Google Dacă activați trimiterea informațiilor privind utilizarea și diagnosticarea, la Google se vor trimite informații cu privire la ce funcționează și ce nu funcționează pe dispozitiv.

utilizarea opțiunilor cum să treceți de la un cont demo la unul real

De exemplu, dispozitivul poate trimite informații cum ar fi: nivelul bateriei, frecvența cu care folosiți aplicațiile, calitatea și utilizarea opțiunilor conexiunii la rețele cum ar fi cele mobile, Wi-Fi și Bluetooth.

Activați sau dezactivați trimiterea informațiilor privind utilizarea și diagnosticarea Important: chiar dacă dezactivați trimiterea informațiilor privind utilizarea și diagnosticarea, dispozitivul va putea primi în continuare servicii de bază, cum ar fi o nouă versiune Android.

utilizarea opțiunilor comercianți profesioniști de opțiuni binare

Dezactivarea acestei funcții nu va afecta informațiile pe care le-ar putea colecta aplicațiile. Pentru a alege dacă doriți să trimiteți informații privind utilizarea și diagnosticarea la Google: deschideți aplicația Setări a dispozitivului; atingeți Google.

utilizarea opțiunilor țara bitcoin

Mai multe despre acest subiect