Aplicație opțiune

Găsiți, deschideți și închideți aplicații în Android - Android Ajutor

Obțineți ajutor pentru conectare Forum Găsiți, deschideți și închideți aplicații în Android Veți găsi unele aplicații pe ecranele de pornire și toate aplicațiile în secțiunea Toate aplicațiile.

Puteți să deschideți aplicații, să comutați între aplicații și să găsiți două aplicații simultan. Important: unii dintre acești pași funcționează numai pe Android 9 sau versiunile ulterioare.

Articole conexe

Aflați cum să verificați numărul versiunii Android. Găsiți și deschideți aplicații Glisați în sus din partea de jos a ecranului.

aplicație opțiune strategii de sfârșit de zi cu privire la opțiunile binare

Dacă vedeți opțiunea Toate aplicațiileatingeți-o. Atingeți aplicația pe care doriți să o deschideți.

Instalarea aplicațiilor pe Apple Watch

De la comenzile rapide Dacă aveți aplicație opțiune, alegeți una. Comutați între aplicațiile recente Glisați în sus din partea de jos, țineți, apoi eliberați.

aplicație opțiune câștigurile pe site- urile de pe internet fără investiții

Glisați spre stânga sau spre dreapta pentru a comuta la aplicația pe care doriți să o deschideți. Atingeți aplicația pe care doriți să o deschideți.

aplicație opțiune opțiunea editurii

Închideți aplicațiile Închideți o aplicație: glisați în sus din partea de jos, mențineți apăsat, apoi eliberați și glisați în sus pe aplicație. Închideți toate aplicațiile: glisați în sus din partea de jos, mențineți apăsat, apoi eliberați și glisați aplicație opțiune la stânga la dreapta.

aplicație opțiune care a făcut bani în recenzii reale

În stânga, atingeți Ștergeți tot. Găsiți ecranul de pornire: atingeți Ecran de pornire sau Ecran de pornire.

aplicație opțiune câștigați bani pe Internet fără probleme

Sfat:  chiar dacă nu închideți aplicațiile, nu veți rămâne fără memorie sau baterie. Android le gestionează automat. Descărcați noi aplicații.

Mai multe despre acest subiect