Atribuirea opțiunilor

atribuirea opțiunilor

strategia de opțiuni de cumpărare

Raportați o înșelătorie de asistență Atribuirea unei categorii de culori unei rezervări, unei întâlniri sau unui eveniment din calendar Outlook pentru Microsoft Outlook Outlook Outlook Outlook Outlook Mai multe Mai puțin Notă:  Dorim să vă oferim cel mai recent conținut de ajutor, cât mai rapid posibil, în limba dvs.

Această pagină a fost tradusă automatizat și poate conține erori gramaticale sau inexactități.

Vă mulțumim pentru feedback!

Scopul nostru este ca acest conținut să vă fie util. Vă rugăm să ne spuneți dacă informațiile v-au fost utile, în partea de jos a acestei pagini. Aici se află articolul în limba englezăca să îl puteți consulta cu ușurință.

  1. În cazul în care puteți face rapid bani online
  2. Deschiderea opțiunilor pentru Tonuri de apel și sunete Pentru a vizualiza aceste opțiuni, deschideți Lync, apoi efectuați următoarele acțiuni: În fereastra principală Lync, faceți clic pe butonul Opțiuniapoi faceți clic pe Tonuri de apel și sunete.
  3. Tranzacționarea opțiunilor binare cum să tranzacționați

Puteți să urmăriți toate elementele asociate cu un anumit proiect sau activitate utilizând categoriile de culori pentru a identifica și organizați elementele cu ușurință. În afară de elementele de calendar, pot atribui categorii de culori pentru persoane de contact, mesaje, activități, note și elemente jurnal.

yukak fac bani pe internet sila acasa

Categorii de culori conectarea elementelor din calendar pentru a identifica ușor. Categoriile de culori vă conecta la alte elemente asociate, cum ar fi mesaje sau persoane de contact.

opțiuni de tranzacționare pe CME

Categorii se aplică doar la elemente din calendar. Dacă aplicați o categorie de culori la o solicitare de întâlnire sau o întâlnire pe care le-ați primit de la o atribuirea opțiunilor persoană, care culoare categorie va afișa doar în calendar.

Lista de categorii același este utilizată pentru toate elementele Outlook, inclusiv mesajele de e-mail, activități și persoane de contact.

Dacă nu vedeți categoria trebuie din listă, alegeți toate categoriile. De acolo, puteți vizualiza categorii suplimentare nu atribuirea opțiunilor afișează în meniul contextual sau crearea și atribuirea categoriilor de culori nouă.

pensionar fac bani

Pentru mai multe informații despre crearea și atribuirea propriile categorii de culori, consultați crearea și atribuirea categoriilor de culori. Pentru a atribui o categorie de culori la o rezervare, întâlnire, sau un eveniment, utilizați una dintre următoarele opțiuni: Din calendarul principal vizualizare, faceți clic dreapta pe rezervare, întâlnire, sau un eveniment, indicați spre Categorii și apoi faceți clic pe o categorie de culori.

Dintr-o rezervare, întâlnire, sau deschisă eveniment, căutați Categorii butonul pe panglică, în grupul etichete.

cum să faci bani exemple de oameni de succes

Pentru a vedea mai multe categorii sau pentru a crea o nouă categorie, faceți clic pe Toate categoriile pentru a deschide caseta de dialog Categorii de culori. Pentru a atribui o categorie de culori din caseta de dialog Categorii de atribuirea opțiunilorbifați caseta de selectare de lângă categoria de culori.

Caseta de dialog Categorii de culoride asemenea, este o modalitate rapidă pentru a atribui mai multe categorii pentru un element. Prima dată pe care le atribuiți o categorie de culori implicite pentru un element care se va solicita să redenumiți categoria.

Deschiderea opțiunilor pentru Tonuri de apel și sunete

În acest moment, puteți schimba culoarea de categoria, de asemenea, și alegeți o comandă rapidă de la tastatură. Note: Aveți posibilitatea să schimbați oricând culoarea asociată categoriei de culori. Altă modalitate de a deschide meniul Categorii și caseta de dialog Categorii de culori este făcând clic pe Categorii pe bara de instrumente. În meniul Categorii se afișează numai 15 categorii de culori, cele utilizate cel mai recent.

Pentru a vedea restul categoriilor, faceți clic pe Toate categoriile în meniul Categorii.

Mai multe despre acest subiect