Cheie opțiune. Cum pot activa sau dezactiva o opţiune Prepay?

cheie opțiune

cheie opțiune

Dynamics for Finance and Operations Mai multe Mai puțin Funcționalitatea de stocare avansate certificate furnizează o posibilitatea de a defini ce tip de stocare pentru certificate va fi utilizată în Microsoft Dynamics Finance și operațiuni.

Există două opțiuni posibile pentru stocarea certificate care sunt disponibile cu noua funcționalitate. Această opțiune poate fi utilizat cu On-premises implementare opţiune, ca pe orice fel de medii de dezvoltare local.

  • Opțiuni privind recenziile de schimb
  • Opțiunile de potrivire a cuvintelor cheie: definiție - Google Ads Ajutor

În acest caz, trebuie să setați utilizează avansat certificat magazin pentru a nu. Această opțiune este recomandat să fie setată pentru mediu DEV pentru scopuri de dezvoltare și validare, în cazul în care este necesar pentru a valida certificatul și funcționează cu ea Seif de cheie Azure storage.

cheie opțiune

Această opţiune trebuie utilizează cu opțiunea de implementare Cloud și poate fi utilizat cheie opțiune On locals implementat medii, și cu orice fel de medii de dezvoltare local. You trebuie să setați utilizează avansat cheie opțiune magazin pentru a Da. Lucrul cu certificate stocate în seiful de cheie Azure prealabil necesită pași pentru a fi realizat. Toate setările necesare descrisă în articolul "menținerea stocare Azure cheie seif".

cheie opțiune

După configurarea Azure cheie seif de stocare, ar trebui să setup link certificatelor în Microsoft Dynamics pentru Finance și operațiuni. Imediat ce certificatul este instalat în Azure KeyVault, trebuie să setup în aplicație.

Anulare Cum să generezi o cheie de recuperare Cu autentificarea cu doi factori și un dispozitiv Apple, ai opțiunea de a genera o cheie de recuperare pentru a spori securitatea contului. Dacă vrei să-ți resetezi parola, poți folosi cheia de recuperare pentru a redobândi accesul la ID-ul Apple.

Creați o nouă instanță a cheie seiful parametru, definiți un nume și o descriere pentru acesta. Accesați fila "General" și specificați parametri obligatorii utilizat pentru integrarea cu stocare Azure cheie seiful: Cheie seiful URL - un URL de cheie seiful implicit dacă nu este definit de referință secretă. Cheie seiful client - o interactiv Client ID -ul aplicației AD asociate cu stocare Azure cheie seif pentru autentificare.

  1. Когда Олвину удалось-таки привести Джизирака к той точке, откуда он мог видеть всю ширь пустыни безо всякой помехи, Олвин был измучен едва ли не так же, как и его пожилой спутник.
  2. Sisteme de tranzacționare a opțiunilor binare video

Cheie secretă cheie seif -o Cheie Secret asociată cu aplicarea AD utilizat pentru autentificarea la Azure cheie seif de stocare. Notă: Atunci când se utilizează mai multe chei seiful depozite, fiecare dintre acestea ar trebui să aibă o instanță separată parametrilor cheie opțiune seiful create în Microsoft Dynamics pentru Finance și operațiuni. Du-te la fila "certificate" și adăugați certificatele acolo făcând clic pe butonul "Add".

Самое необычайное заключается в том, что он настаивает, будто его создали .

Pentru fiecare certificat, trebuie să introduceți următoarele date: Numele și descrierea. Cheie seif certificat secret - o referință secretă la certificat.

Programul Google Partners Despre opțiunile de potrivire a cuvintelor cheie Tipurile de potrivire a cuvintelor cheie vă ajută să alegeți căutările de pe Google care determină afișarea anunțului. Astfel, puteți folosi potrivirea amplă pentru a afișa anunțul unui public larg sau potrivirea exactă pentru a vă concentra asupra anumitor grupuri de clienți. De unde să începeți Vă recomandăm să începeți cu potrivirea amplă. Apoi puteți să adăugați cuvinte cheie cu potrivire negativă pentru a exclude căutările de pe Google care nu au legătură cu compania dvs.

Notă: Funcționalitatea de stocare Azure cheie seiful s-a extins cu memorarea în cache a certificatelor. De aceea, este recomandat să procedați astfel: Specificați o versiune secretă în cheie seif certificat secret. După încărcarea o nouă versiune a certificatului existent la seiful de cheie de stocare, ar trebui să actualizaţi o versiune secretă în parametrul "cheie seif certificat secret" în Microsoft Dynamics pentru Finance și operațiuni.

cheie opțiune

Utilizați funcția de validare pentru a verifica dacă aţi definit referința la certificatul corect și certificat este valid. Aveți nevoie de ajutor suplimentar? Extindeți-vă competențele.

Mai multe despre acest subiect