Eliberați opțiunea

Găsiți, deschideți și închideți aplicații în Android - Android Ajutor

Pentru a șterge conținut din alte surse, ștergeți-l în aplicația pe care ați folosit-o pentru a-l descărca.

venituri fiabile online cel mai simplu mod de a câștiga bani pe internet

Eliminați aplicații și date ale aplicațiilor Închideți aplicațiile care nu răspund Android gestionează memoria folosită de aplicații. De obicei, nu este necesar să închideți aplicațiile.

iMovie pentru Mac: Lucrul cu mai multe biblioteci

Însă, dacă o aplicație nu răspunde, încercați să o închideți. Aflați cum să remediați erorile aplicațiilor care nu funcționează.

tranzacționarea pe opțiuni binare prin semnale câștiga cu adevărat bani pe Internet într- un timp scurt

Dezinstalați aplicațiile pe care nu le folosiți Dacă dezinstalați o aplicație și aveți nevoie eliberați opțiunea aceasta mai târziu, o puteți descărca din nou.

Dacă ați plătit aplicația, nu va fi nevoie să o cumpărați încă o dată. Aflați cum să dezinstalați aplicații.

Cum vă putem fi de ajutor?

Ștergeți memoria cache și datele aplicației De obicei, puteți șterge memoria cache și datele unei aplicații din aplicația Setări a telefonului. Setările pot varia în funcție de telefon.

cum să faci cancerul de stomac rapid gestionarea încrederii în recenziile de opțiuni binare

Pentru mai multe informații, solicitați ajutor de la producătorul dispozitivului. Goliți memoria cache:  șterge datele temporare.

Unele aplicații se pot deschide mai lent la următoarea utilizare. Goliți spațiul de stocare a datelor: șterge definitiv toate datele aplicației.

  1. Eliminați un dispozitiv din cadrul programului dacă acesta a fost vândut, pierdut sau nu poate fi reparat.
  2. Tranzacționați opțiuni binare cu un depozit minim
  3. Cum să câștigi bani pe partajarea de fișiere
  4. Google One vă oferă o gamă variată de planuri dintre care îl puteți alege pe cel care vi se potrivește cel mai bine.
  5. Ultimii indicatori pentru opțiuni binare
  6. Когда преобразователь материи принялся поглощать сырье, чтобы сотворить свое обыкновенное чудо, оба явственно ощутили, как в отверстие на вершине покрывающего их купола хлынул поток засасываемого воздуха.

Vă recomandăm să încercați mai întâi să ștergeți datele din aplicație. Ștergeți sau mutați fișiere Ștergeți fișierele descărcate Pentru a afla cum să găsiți și să ștergeți fișiere descărcate, accesați site-ul de asistență al producătorului dispozitivului.

Obțineți ajutor pentru conectare Forum Găsiți, deschideți și închideți aplicații în Android Veți găsi unele aplicații pe ecranele de pornire și toate aplicațiile în secțiunea Toate aplicațiile. Puteți să deschideți aplicații, să comutați între aplicații și să găsiți două aplicații simultan. Important: unii dintre acești pași funcționează numai pe Android 9 sau versiunile ulterioare. Aflați cum să verificați numărul versiunii Android. Găsiți și deschideți aplicații Glisați în sus din partea de jos a ecranului.

Copiați fișierele pe computer Puteți să mutați fișierele și dosarele pe un computer cu un cablu USB, apoi să le ștergeți de pe telefon. Aflați cum să transferați fișiere între telefon și computer.

semnale de tranzacționare și recomandări câștigurile pe semnale de tranzacționare

Verificați și eliberați memoria Eliberați opțiunea gestionează memoria folosită de aplicații. Sfat: dacă credeți că o aplicație folosește prea multă memorie, o puteți șterge.

Aflați cum să dezinstalați aplicații.

Biblioteca include clipurile dvs. În majoritatea cazurilor aveți o singură bibliotecă iMovie, dar puteți crea biblioteci suplimentare astfel încât să puteți să: Efectuați backup pentru proiectul dvs. În dialogul de Salvare care apare, introduceți un nume pentru biblioteca nouă, apoi navigați în locul în care doriți să fie salvată.

Articole conexe.

Mai multe despre acest subiect