Înregistrare jeton, Ku jeton dashuria (traducere în Germană)

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu

Testarea API-ului bibliotecii cu Postman În această secțiune, vom folosi un instrument poștal pentru a trimite o solicitare serviciilor bazei de date.

înregistrare jeton

Dacă nu aveți un poștaș pe mașina dvs. În afară de poștaș, putem folosi alte instrumente cum ar fi Răsuci pentru a trimite cereri înregistrare jeton server.

Deschideți un terminal nou și introduceți următoarele: poştaş Poștașul de comandă va determina browserul dvs. Va afișa următoarea ieșire, așa cum se arată mai jos: Acum am înregistrat cu succes un utilizator.

înregistrare jeton

Să mergem mai departe pentru a permite utilizatorului care tocmai s-a înregistrat să se autentifice pentru a genera un jeton temporar aleatoriu pentru a accesa tabelul Autori, urmând pașii următori: Faceți clic pe fila de autorizare.

În secțiunea tip, selectați autentificarea de bază.

înregistrare jeton

Apoi completați formularul de utilizator și parola cu numele de utilizator și parola cu care v-ați înregistrat anterior. În cele din urmă, apăsați butonul de trimitere pentru a vă autentifica și generați un jeton aleatoriu.

înregistrare jeton

Odată cu conectarea utilizatorului cu succes, este generat un jeton aleatoriu pentru utilizator, așa cum înregistrare jeton arată în captură de ecran. Vom folosi tokenul aleator generat pentru a accesa tabelul Autori. În această secțiune, vom adăuga informațiile unui autor în tabelul Autori înregistrare jeton metoda POST, urmând pașii următori: Faceți clic pe fila anteturi Includeți următoarele anteturi HTTP afișate în captură de ecran Apoi, faceți clic pe fila corp și introduceți detaliile noului autor Apoi apăsați butonul de trimitere pentru a adăuga detaliile autorului în tabelul autorului Puteți prelua informațiile autorilor din tabelul Autori prin următoarele: Asigurați-vă că tokenul dvs.

J'ai placé un puissant émetteur de fréquence dans ce jeton de casino. Am echipat acest jeton de cazinou cu un transmițător cu frecvență radio puternică. Chacun de vous prendra un jeton. Fiecare dintre voi va lua un jeton.

Puteți verifica fila anteturi pentru a vă asigura că informațiile necesare sunt în vigoare. Puteți găsi codul sursă complet pe github. Îl puteți clona și verifica în mașină.

înregistrare jeton

Mai multe despre acest subiect