Opțiuni stroganoff. Stroganoff de vită fără pastă de roșii. Rețetă clasică de vită stroganoff cu cremă

Stroganoff de vita cu orez basmati - Reteta Unilever Food Solutions
Rețetă pas cu pas Soganovsky cu fotografie 1 Pentru muncă, am ales porțiunea de umăr din coada cărnii. Spălați-l în apă curgătoare. Eliberați ceapa de stratul superior.
În câteva runde ne-am întâlnit în douăprăjim feliile de carne timp de două-trei minute, ghid de tranzacționare la o crustă aurie ușoară. Puneți într-o farfurie să se răcească. Puteți adăuga în prealabil o lingură nu mai mult de ulei vegetal. Se prăjesc timp de trei-patru minute. Se amestecă până la neted.
La simpla mențiune a unui fel de mâncare de stroganoff de vită, imediat în fața ochilor, există o imagine cu felii subțiri de carne, într-un dulceț delicios. Mai mult, imaginea este atât de reală încât o gaură de suc gastric este garantată. Așadar, îmi propun să gătesc un fel de mâncare gustoasă, rapidă și practică de stroganoff de vită.
Reteta este extrem de simpla, dar pentru a face carnea prajita moale si frageda, trebuie sa stii cateva secrete simple.
Stroganoff de vită fără pastă de roșii. Rețetă clasică de vită stroganoff cu cremă
Așadar, îmi împărtășesc experiența mea despre cum să gătesc stroganoff de vită în mod corespunzător. Și un măcelar bun va sfătui cu siguranță aceste părți ale carcasei, au puțin țesut conjunctiv și, cu un tratament termic adecvat, carnea de vită se dovedește întotdeauna moale.
Amintiți-vă, de asemenea, să ceri carne de la un animal tânăr. Al doilea punct cheie este că tăiem carnea în mod necesar pe fibre.
Felii lungi de centimetri și nu mai mari de 1 cm.
Ciuperci Stroganoff cu sos de smântână şi muştar
Deci, bine, încălziți tigaia. Gustul cremos al felului de mâncare este mai fraged.
Când tigaia cu ulei se încălzește bine, prăjiți ceapa, tăiată în inele. Prăjim la foc mediu până devine moale și capătă o nuanță frumoasă de caramel.
- Ciuperci Stroganoff cu sos de smântână şi muştar - CSID: Ce se întâmplă Doctore?
- Sote de văcuţă Stroganoff - Restaurant Tinecz
- Он пришел в этот мир почти совершенно взрослым, и когда -- через тысячу лет -- наступит пора покинуть его, он будет все таким же, разве только чуточку выше ростом.
Ceapa nu ar trebui să ardă, altfel carnea și șuvița vor dobândi un gust amar. Când ceapa este prăjită, puneți opțiuni stroganoff de carne în tigaie. Amestecând, prăjiți carnea de vită cu ceapă la foc mare.
Prăjiți 5 minute, nu mai mult. Cu un tratament termic mai lung, carnea pierde umiditatea și devine uscată. Un punct important. Dacă pregătiți o porție mare de stroganoff de vită și, în consecință, aveți o cantitate mare de carne, atunci ar trebui să faceți acest lucru. Scoateți ceapa din tigaie.
Sote de văcuţă Stroganoff
Încălzim tigaia bine cu unt unt sau legume. Împărțim carnea opțiuni stroganoff două sau mai multe părți. Prăjiți fiecare parte timp de minute la foc mare. Și abia apoi combinați carnea opțiuni stroganoff cu ceapa. Dacă încercați să prăjiți o cantitate mare de carne dintr-o singură dată, atunci nu va rezulta nimic bun. Tigaia se raceste repede, crusta prajita impiedicand pierderea lichidului.
Pași de gătit Pregătește totul ingredientele necesare pentru gătitul ficatului în stil Stroganoff.
Carnea pierde intens umiditatea și începe să fiarbă în sucul propriu, care trebuie evitat. Prin urmare, carnea de vită și orice altă carne este întotdeauna prăjită în porții mici.
Punem în tigaie o lingură incompletă de făină, amestecăm imediat pentru a evita aglomerațiile. Faina este bine solubila in grasimile existente. Turnați imediat smântână sau smântână.
Dacă smântâna este groasă, atunci ar trebui să fie ușor diluată cu apă, ținând cont de faptul că o parte din lichid se va evapora în mod necesar în timpul gătirii ulterioare, iar sosul nu trebuie să fie prea dens.
Sare și piper după gust.
Puteți adăuga puțin sos de roșii, dar, în ceea ce privește mine, roșia întrerupe o combinație uimitoare între gustul cărnii și ceapa prăjită, dar aici, așa cum se spune, gustul și culoarea Agitând, gătește stroganoff de opțiuni stroganoff la foc mic timp de minute. De obicei, acest timp este suficient pentru a pregăti complet vasul. Dacă carnea de vită nu a fost foarte bună, poate va fi nevoie de puțin timp. Asta-i tot, delicioasa stroganoff de vită este gata, presară carnea cu pătrunjel tocat și servește.
Ca fel de mâncare, sunt potrivite o salată ușoară, piure de cartofi, orez fiert sau cele mai obișnuite paste. Cu o astfel de carne, orice fel de mâncare laterală se va stinge cu breton!
Ei spun că un fel de mâncare cu stroganof de vită carne de la Stroganov a fost creat de un bucătar francez pentru recepțiile deschise ale contelui Stroganov. Există însă o altă poveste, care spune că ordinea contelui îmbătrânit și-a pierdut dinții, iar el a iubit carnea, așa că bucătarul a venit cu un nou opțiuni stroganoff de mâncare Astăzi gătim stroganoff de vită.
Rețeta clasică pentru acest fel de mâncare este simplă și nepretențioasă, iar gustul este incomparabil. Carnea umplută, fiartă în ceapă și sos de smântână, merge bine doar cu pâinea sau cu mâncarea ta preferată. Principalul lucru aici este ideea. Rețetă de stroganoff de vită cu fotografie. Istoria farfuriei. Mâncarea a apărut și a fost inventată în Rusia și a primit numele în mod francez.