Tranzacționare nobilă,

Imobilul se prezinta pe o compozitie personalizata, pe o suprafata de peste mp construiti si se desfasoara astfel: Casa istorica, reabilitata integral este compusa astfel: doua dormitoare generoase, un dressing, un living spatios, o bucatarie cu zona tranzacționare nobilă dining, o baie cu cada si dus, cu aerisire naturala toate acestea insumand mp utili, plus o crama cu pivnita de 44 mp.

tranzacționare nobilă

Un apartament de 2 camere cu intrare separata compus dintr-un living, dormitor, baie cu dus, cu aerisire naturala si o bucatarie, insumand 60 mp utili. Curtea interioara, armonios amenajata, combina zonele de recreere cu cele practice intr-o linie speciala de design.

tranzacționare nobilă

Exigenta pentru calitate si confort a actualilor proprietari se regaseste in materialele de inalta calitate, gen: gresie, parchet lemn masiv etc.

Proprietatea se bucura de o infrastructura locala avantajoasa, avand in apropiere: drumul principal catre Brasov si statia de autobuz.

tranzacționare nobilă

Situata intr-o zona selecta, linistita, aproape de natura, aceasta resedinta asteapta sa devina caminul familiei dumneavoastra. Consilier dedicat acestei oferte:.

tranzacționare nobilă

Mai multe despre acest subiect