Tranzacționare szrk

tranzacționare szrk

hanul local bitcoin

Moneta Porcupine Mines Inc. Programul de explorare din este tranzacționare szrk la bugetul de 5. Obiectivele inițiale sunt de a spori înțelegerea de către Moneta a zonelor de nivel înalt, de a oferi îndrumări în tranzacționare szrk ce privește identificarea și prioritizarea obiectivelor de explorare din și de a avansa resursele istorice din zona sud-vestică în conformitate cu NI O analiză detaliată a parametrilor structurale și de mineralizare a găurilor istorice semnificative din toate cele trei zone decembrie a fost completată cu telecomunicații optice selective ianuarie Acest proces a identificat și a prioritat obiectivele de calitate înalte de calitate care includ sisteme de tranzacționare szrk discrete și zone potențiale de formare a fierului sulfidizat.

opțiunea este amabilă

Moneta are acum posibilitatea de a accesa resursele și expertiza SRK, dar a angajat recent și geologi adiționali cu experiență semnificativă în centura Abitibi Greenstone în Ontario. De asemenea, experiența tehnică și supravegherea consiliului de administrație au fost consolidate de către Dr. Centrul de stocare și exploatare de bază din Moneta a fost, de asemenea, extins și actualizat în vederea pregătirii pentru programul de foraj Faza inițială, programul de foraj pentru iarnăse concentrează în primul rând pe obiective noi de calitate în sud-vest și 55 de zone.

cum să câștigi rapid 20

Ian C. Peres, presedinte si CEO al Moneta, a comentat: "Ne-am angajat 5, 5 milioane de dolari in bugetul de explorare pentru anul si am asamblat o echipa tehnica puternica cu capacitatea de livrare. Acum putem aborda unul dintre cele mai bune pachete de terenuri intre Timmins si Frontiera Quebec cu obiective cunoscute de inalta calitate. Un program agresiv si bine gestionat de Skeries, P.

Mai multe despre acest subiect